Ski Safari
Nieuws

Ski Safari

dinsdag 08 mei 2012 13:01

Tiny Wings meets Jetpack Joyride.

Wordt het eindelijk een keertje lente, scoort uitgerekend een iOS game over wintersport goed. Ski Safari probeert verre van het wiel opnieuw uit te vinden. In plaats daarvan combineert het de sterke punten van twee andere toppers: Tiny Wings en Jetpack Joyride. De bedoeling in Ski Safari is van een eindeloze heuvelachtige berg naar beneden skiën. Daarbij moet je obstakels en de lawine die achter je aanzit vermijden. Dat doe je door te springen, salto’s te maken en vervolgens mooi te landen.

Net als in Tiny Wings ga je game over als je te vaak niet mooi landt, Jetpack Joyride zien we terug in de uitdagingen. Een welkome toevoeging, de gameplay hangt net als in zowel Jetpack Joyride als Tiny Wings aan praktisch één knop. Inhouden betekent in Ski Safari een salto maken, dat is de hele besturing. En toch is het ontzettend verslavend.

download voor iPhone en iPad (€0,79)

Floris wordt enthousiast van gadgets, films, series en games, maar als er iets slechts tussen zit begint hij al snel te brommen. Wordt daarom door collega's ook wel 'de Maarten van Rossem van de techjournalistiek' genoemd. Die geuzenaam draagt hij met trots.

Nieuwsbrief