Slapen tussen 250 duizend vrouwen
Nieuws

Slapen tussen 250 duizend vrouwen

donderdag 16 februari 2012 14:52

Mannelijke schrijver verblijft dag en nacht in een glazen hotelkamer op de Huishoudbeurs. Dat moet wel een interessant blog opleveren.

De Huishoudbeurs, daar willen de meeste vrouwen al niet gevonden worden, laat staan mannen. Trendwatcher en schrijver Vincent van Dijk duikt er juist middenin. En hoe. Negen dagen lang verblijft hij 24 uur per dag op de Huishoudbeurs en houdt een blog bij met zijn observaties.

Het lijkt een omgekeerde dierentuin. Vanuit een glazen hotelkamer middenin de RAI beschrijft Van Dijk zijn ervaringen met wat er om hem heen gebeurt. Dat zal interessante observaties van rond 250 duizend kooplustige en koopjesbehoeftige dames opleveren. De start van zijn studie is op zaterdag 18 februari.

Het is niet de eerste keer dat Vincent van Dijk niet thuis slaapt. Onder de titel Amsterdam Slaapt sliep hij heel 2010 elke nacht in een ander Amsterdams hotel. Ook toen hield hij dagelijks een blog bij. Zou hij nog wel een eigen bed hebben?

Ingeborg blogt voor Bright.nl al sinds de start in oktober 2005. Haar specialiteiten zijn architectuur, stedenbouw, design en duurzaamheid.

Nieuwsbrief