Slimme actie van IKEA, want met jetlag slapen alle bedden lekker
Nieuws

Slimme actie van IKEA, want met jetlag slapen alle bedden lekker

donderdag 26 juli 2012 17:06

Op een Franse luchthaven kunnen reizigers hun jetlag wegslapen in een IKEA showroom met 9 bedden, een ballenbak en tv.

En alweer briljante marketing van Ikea. Met de Ikea luchthaven lounge zet het budgetmeubelhuis zichzelf in de kijker op een manier waar je als vakantieganger wat aan hebt. In feite is de luchthavenlounge gewoon een showroom. Compleet met bedden. En daar mag je gewoon een tukje tegen de jetlag op doen. Even tv kijken kan ook. En natuurlijk ontbreekt het Smaland waar je je kind in goede handen achter kunt laten niet.

De luchthavenlounge is een waardige opvolger voor de grote mannenversie van de ballenbak, een gezellig huis op een metroperron en met augmented reality opgeleukte gids. De negen bedjes staan nog tot 5 augustus in Terminal 3 van Roissy-Charles de Gaulle Airport. Zou je voor mogen met een familycard?

Ingeborg blogt voor Bright.nl al sinds de start in oktober 2005. Haar specialiteiten zijn architectuur, stedenbouw, design en duurzaamheid.

Reacties

Ik weet niet of je wel eens op Charles de Gaulle geweest bent, maar de ratten lopen daar vrolijk rond. Het is echt een plek waar je beslist niet in slaap wil vallen.
Licht is trouwens belangrijker dan slaap bij een jetlag.

 

Nieuwsbrief