Smart Window voor websurfen op je raam
Nieuws

Smart Window voor websurfen op je raam

dinsdag 17 januari 2012 11:59

Samsungs Smart Window laat je naar buiten kijken en internetten tegelijk. Het transparante scherm laadt op via zonne-energie.

Samsung heeft vorige week in Las Vegas een nieuwe versie van zijn Smart Window gedemonstreerd. Dit transparante soled-scherm dient als vervanger van de huidige saaie ramen die alleen maar een blik op de buitenwereld bieden. De Smart Window voegt via aanraakbediening toegang tot internet toe. Ook heeft Samsung een app die werkt als lamellen ingebouwd.

De tv wordt volgens Samsung opgeladen door de zon en verbruik 10 procent van de energie van normale schermen. Over prijs en beschikbaarheid is helaas nog niets bekend.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Very nice, die wil ik ook wel!

 

Handig, kun je naar buiten kijken EN zien wat voor weer het is... euh, wacht...

 

Dit vind ik echt geweldig! Tijdens het koken je recepten doornemen op een groot beeldformaat met uitsluitend handbediening.
Super.

 

Lekker handig, elke dag ramen wassen....!

 

Vet! Wel prijzig als het zoontje van de buren een balletje er doorheen trapt ;)

 

Maar wat zie je aan de buitenkant dan? Iemand die die als een debieltje met zn vingers op het raam aan het tekenen is? Of al een half uur dom naar buiten staat te staren
Als touch-computer zou ik het niet hoeven, maar puur als beeldscherm wel.

 

Is leuk als er een bal door je raam wordt geschoten.

 

Weer lekker ondoordacht. Leuk dat het kan, maar praktisch is het niet.

 

Waar heb ze de irri marketing man gevonden ??

 

Komt hij ook in dubbel glas :p?

 

Nieuwsbrief