Snelheidstest MacBook Air
Video van de Dag

Snelheidstest MacBook Air

vrijdag 22 oktober 2010 10:10

Hoe snel start de nieuwe MacBook Air op?

Nu nog minder tijd om koffie te halen.

Maarten is op hoofdredacteur Erwin na de meest ervaren internetjournalist in de Bright gelederen. Hij heeft voor vrijwel alle grote sites gewerkt en doet dat nog steeds trouw bij Bright. Zijn hobby's zijn slapen en chocola eten.

Reacties

<p>ehm... die heb je toch gewoon op standby/sleep staan: openklappen en werken!... Herstarten alleen bij nieuwe software installatie oid...</p>

 

<p>Kan, maar met die methode haal je geen 30 dagen standby tijd ;)</p>

 

Ik sluit mijn MacBook nooit helemaal af en haal desondanks indrukwekkende standby tijd!

 

Omdat jullie hem nooit uitzetten is dit natuurlijk weer nutteloos en overbodig?? Met 15 sec opstarttijd kan je hem net zo goed helemaal uitzetten zodat je accu langer mee gaat.

 

<p>Nou, ik ben eigenlijk wel in shock door de opstarttijd van die Air...betaal 1600eurie en dan duurt het zo lang! Ach ja, als je haar maar mooi zit!</p><p>&nbsp;</p>

 

Wel mooi van die laatste Macbook Pro!! Hij is namelijk ├ęcht snel en de oudste van het stel! Heb ik ook en hij is ├ęcht snel!

 

Test is niet helemaal eerlijk, ze gebruiken MacBooks die al gebruikt zijn. Deze hebben meer bestanden erop staan en duurt dus langer om op
Te starten... Maar wat je wel goed ziet is dat die kleine donder ongelofelijk snel is!

 

<p>sorry maar dit is echt n gevalletje.."who cares???"</p>

 

Als ik een nieuwe laptop koop kijk ik vooral naar de opstart snelheid... De mogelijkheden van dat ding maken me geen reet uit... Als hij maar snel opstart! ;)

 

<p>Nu een vergelijking met een nieuwe Windows bak, zie graag het verschil</p>

 

Wat maakt het uit ??? Als je voor het opstarten al geen tijd hebt of geduld...... Wordt het echt tijd voor een hele hele lange vakantie !!

 

Mijn windows pc zit ook tussen de 15-20 seconde ....

 

Mijn iMac 27'' met een gewone HDD doet er niet veel langer over..

 

Nu nog een zwarte bezel en een verlicht toetsenbord op die nieuwe air....

 

Nieuwsbrief