Specifieke voorwaarden prijsvragen

Deze specifieke voorwaarden prijsvragen zijn van toepassing op de specifiek hieronder genoemde prijsvraag. Daarnaast zijn ook de algemene voorwaarden prijsvragen (zie ook www.rtl.nl) van toepassing. Door deelname aan het spel gaat de deelnemer akkoord met de hierboven genoemde algemene voorwaarden prijsvragen alsmede met de volgende specifieke voorwaarden met betrekking tot de prijsvraag: “Kaspersky Security Kennisquiz”.

Spelvoorwaarden 'Kaspersky Security Kennisquiz​':
Deelname aan de prijsvraag 'Kaspersky Security Kennisquiz​' is mogelijk gedurende de periode vanaf 23 maart tot 27 april 2017 (hierna: de “Actieperiode”). 
De deelnemer maakt kans op onderstaande prijs door het quizformulier en zijn/haar mailadres in te vullen. Daarmee geeft de deelnemer aan op de hoogte te blijven van toekomstige events van Bright en/of het onderwerp internetsecurity.

1e prijs
Kaspersky Lab Internet Security 2017 pakket (Windows/Mac/Mobile)

Aan het einde van de Actieperiode wordt 1 winnaar bepaald op basis van het juiste aantal correcte antwoorden. Bij een gelijke score geldt wie het dichtst bij het aantal van de slotvraag zit.
Het deelnemen aan deze actie is kosteloos (met uitzondering van de kosten voor het internetgebruik).
Alleen als jij de winnaar bent, ontvang je middels een e-mail een bevestiging van de gewonnen prijs. 
De winnaar kan tot uiterlijk drie maanden na bekendmaking aanspraak maken op uitreiking van de prijs. Na deze periode vervalt de aanspraak op de prijs automatisch. 
Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn of toestemming hebben van ouders of wettelijk voogd voor deelname. 
 
Eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de prijsvraag kunnen aan de publieksservice van RTL Nederland gericht worden:

RTL Nederland B.V.
Postbus 15016
1200 TV Hilversum
Telefoonnummer: 035-6718718 
KvK-nummer: 32105893 (Hilversum)
BTW-nummer: 32055892
Voor meer informatie: www.rtl.nl