Store: Virtualreality-bril van bamboe

Store: Virtualreality-bril van bamboe

woensdag 03 december 2014 13:01

Ook op tijd voor Pakjesavond: nieuwe lederen mousepads van Atelier en een nieuwe kleur Nitmoi Wallet.

We kunnen weer een paar mooie producten aankondigen in de Bright Store.

Bright x VRmaster bamboe

Virtual reality was een groot thema dit jaar. Op Bright Day begin november kon je de Oculus proberen, de Samsung Gear VR die binnenkort op de markt verschijnt en de de Google Cardboard bril in kartonnen of houten versies. Onze voorkeur gaat uit naar de bril gemaakt van bamboe. Oersterk en toch heel licht.

Deze versie is van onbehandeld bamboe en kan sporen van het maakproces met lasersnijder tonen. De VRmaster wordt ongemonteerd geleverd, met lenzen, magneet, vilt, stickers en instructies. De bril is geschikt voor smartphones van het formaat Samsung Galaxy S5 of kleiner, zoals de iPhone 5(s), de iPhone 6 en de Nexus 5. (De maximale afmeting van je smartphone is 142 x 85,7 x 9,65 mm.)

Hij kost 45 euro. VRMaster heeft handige tips voor VR-apps voor iOS en Android. Ook tof: je kunt Bright Day 4 terugkijken in virtual reality.

 

We hebben ook een nieuwe lederen mousepad van Atelier de l’Armée in huis, in een prachtige vale kleur bruin. De Nitmoi Wallet is bij Bright nu ook beschikbaar in de kleur Iron. Zeg maar Game of Thrones donkergrijs.

NB: Bestellingen tot donderdag 4 december 12:00 arriveren op tijd voor Pakjesavond. En met actiecode 'sinterkerst' betaal je tot 19 december geen verzendkosten in de Bright Store.

De bedenker en hoofdredacteur van Bright. Erwin heeft een zwak voor tech, een oog voor design en een neus voor trends. Hij woont in Amsterdam samen met vijf vrouwen: zijn vriendin, hun dochters en twee poezen.

Nieuwsbrief