Sven is 'trending topic' op Twitter
Nieuws

Sven is 'trending topic' op Twitter

zondag 14 februari 2010 21:52

Sven Kramer heeft iets voor elkaar gekregen wat maar weinig Nederlanders gegeven is. Nee, we hebben het niet over die gouden plak.

Zelfs voor de rechtgeaarde schaatshater was er afgelopen weekend geen ontkomen aan: de overwinning van Sven Kramer op de 5 kilometer. Het was het best bekeken televisiemoment in meer dan een jaar tijd: zo'n 5 miljoen Nederlanders keken zaterdagavond naar de race van de 23-jarige schaatser.

Ook op het Nederlandse deel van Twitter werd nauwelijks over iets anders gesproken. Het gevolg was dat 'Sven Kramer' een trending topic werd: een onderwerp waarover belachelijk veel tweets verschijnen dus.

Het gebeurt niet vaak dat een Nederlander (of een Nederlands onderwerp) een trending topic wordt op Twitter. De laatste persoon voor Sven Kramer die die eer te beurt viel, was Miep Gies. Dat gebeurde toen Gies, die tijdens de Tweede Wereldoorlog de bewoners van het Achterhuis hielp, in januari van dit jaar overleed.

Maarten is op hoofdredacteur Erwin na de meest ervaren internetjournalist in de Bright gelederen. Hij heeft voor vrijwel alle grote sites gewerkt en doet dat nog steeds trouw bij Bright. Zijn hobby's zijn slapen en chocola eten.

Reacties

Knap van Sven, karakter heeft hij zeker weten..
Maar iets minder arrogant zou Sven beter staan..

 

Barely a week since the public got its hands on the iPhone 4, the first lawsuit over it has been filed.
Filed in the U.S. District Court for the District of Maryland on behalf of Kevin McCaffrey, Linda Wrinn, and others on Thursday, the suit accuses Apple and AT&T of knowingly distributing a phone with a malfunctioning antenna. The iPhone maker and its exclusive carrier partner in the U.S. are accused of a laundry list of infractions, including: general negligence, defect in design, manufacture, and assembly, breach of warranty, deceptive trade practices, intentional and negligent misrepresentation, and fraud by concealment.

 

Nieuwsbrief