Sweet Brown
Video van de Dag

Sweet Brown

dinsdag 17 april 2012 09:42

'Ain't nobody got time for that!'

Vorige week verscheen een filmpje op internet van een lokale Amerikaanse nieuwszender die een dame over een huisbrand interviewt. En zoals die dingen vaker gaan, ging Sweet Brown, zoals de mondige dame in kwestie heet, compleet viral. Binnen de kortste keren duiken er dan parodie├źn en montages op. Hoogtepunt tot nu toe is deze autotune remix, waarin Sweet Brown bijzonder muzikaal uit de verf komt.

Floris wordt enthousiast van gadgets, films, series en games, maar als er iets slechts tussen zit begint hij al snel te brommen. Wordt daarom door collega's ook wel 'de Maarten van Rossem van de techjournalistiek' genoemd. Die geuzenaam draagt hij met trots.

Reacties

Deze virals komen beetje denigrerend over. Kan me dan ook niet voorstellen dat deze montage door een 'afrikan american' gemaakt is

 

Hoe zie je dit als denigrerend?
Erg muzikaal gedaan. En de beelden van al die onzinnige internetfilmjes sluiten perfect aan bij haar statement: Aint nobody got time for that!

 

Denigrerend omdat de vrouw verteld over haar problemen. Maar haar urban slang wordt geridiculiseerd. Op zich wel grappig. Maar twijfel of het echt leuk is voor de vrouw in kwestie.

 

Leuke montage, niks mis mee.

 

Nieuwsbrief