Symbaloo
Nieuws

Symbaloo

dinsdag 05 juni 2012 00:46

Nederlandse thuispagina nu ook als app.

Symbaloo staat bekend als de thuispagina die bookmarks naar sites omtovert in blokjes. Nu doet Symbaloo dat in het klein als app. Op een smartphone ziet dat er onmiddellijk logisch uit: een grid blokjes vult het scherm. Druk je op een blokje, krijg je een redelijk nette lijst met artikelen van die website. Vreemd is dat je die RSS-lijst zelf niet krijgt wanneer je via de app een site toevoegt. Wel als je dat via de normale site doet, waar je natuurlijk wel gewoon dezelfde login voor kan gebruiken. De app gedraagt zich soms nog wel vreemd. Zo kun je blokjes wel verwijderen door ze even ingedrukt te houden, van plaats veranderen kan niet. Toch is Symbaloo vooral voor mensen die de site al gebruiken een echte aanwinst.

download voor iPhone of Android (gratis)

Floris wordt enthousiast van gadgets, films, series en games, maar als er iets slechts tussen zit begint hij al snel te brommen. Wordt daarom door collega's ook wel 'de Maarten van Rossem van de techjournalistiek' genoemd. Die geuzenaam draagt hij met trots.

Reacties

op mijn Motorola Xoom tablet, werkt het niet echt fijn, scherm is alleen verticaal te bekijken, doe mij maar via het net ipv app.

 

Nieuwsbrief