T-Mobile in zee met Spotify-rivaal Deezer
Nieuws

T-Mobile in zee met Spotify-rivaal Deezer

maandag 07 mei 2012 13:20

T-Mobile start een samenwerking met streaming muziekdienst Deezer. Klanten krijgen korting op de muziekabonnementen.

T-Mobile heeft maandag een samenwerking aangekondigd met de Franse muziekdienst Deezer, een concurrent van Spotify. T-Mobile Deezer Music-bundels kosten los 10 euro per maand, maar ze zijn goedkoper voor huidige T-Mobile-klanten, meldt het persbericht. Maar de hoogte van de kortingen moet T-Mobile nog vermelden. "De lagere prijs in combinatie met een T-Mobile-abonnement wordt later deze maand bekend gemaakt", meldt een woordvoerder.

De muziekbundels zijn pas vanaf 4 juni beschikbaar. Betalen gaat automatisch via de maandelijkse T-Mobile-factuur. Deezer biedt toegang tot 15 miljoen songs, wat minder dan de ruim 18 miljoen bij Spotify. De Franse dienst richt zich vooral op Europa en werkt niet met eigen desktopsoftware zoals Spotify: de streaming gebeurt in de browser en via mobiele apps. Deezer claimt wereldwijd 20 miljoen gebruikers.

Dat T-Mobile kiest voor Deezer is niet onlogisch: KPN heeft al langer een samenwerking met Spotify, waarbij klanten korting krijgen op een premium-abonnement op de muziekdienst.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Zo te zien moet dat http://www.deezer.com zijn ;)

 

Ook Deezer werkt enkel met een Facebook-account als ik op de site kijk.

Hoe werkt het nu eigenlijk, gaan KPN en T-Mobile er van uit dat je dus maar een Facebook account aan moet maken, of hebben zij wellicht nog een alternatieve inlogmethode bedongen enkel voor hun eigen abonnees?

 

Nieuwsbrief