Teasersite voor de Samsung Galaxy SIII
Nieuws

Teasersite voor de Samsung Galaxy SIII

maandag 23 april 2012 11:46

Samsung doet er veel aan de Galaxy S III geheim te houden. Teasersite tgeltaayehxnx.com heeft vanmiddag een mogelijke eerste onthulling.

Enkele dagen geleden ontdekte AndroidNext dat de Samsung Galaxy S III, die officieel 3 mei geïntroduceerd wordt, zonder foto op de Duitse Amazon was verschenen. Volgens Amazon heeft de Galaxy S III een 4,7 inch AMOLED scherm en een 12 megapixelcamera met autofocus en gezichtsherkenning. De Galaxy S III draait  op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De Galaxy S III zou uitgerust zijn met 16gb geheugen, uitbreidbaar tot 32gb. Het Duitse Amazon gaf ook een prijs aan van 599 euro. Of deze specs daadwerkelijk de juiste zijn, valt nog te bezien. Wellicht wordt vanmiddag een eerste tipje van de sluier opgelicht.

Zondagmiddag plaatste Samsung namelijk een geheimzinnige tweet met als tekst ‘destination tgeltaayehxnx’. Volgens de niet officiële Samsung Galaxy S III site is het een anagram voor ‘The Next Galaxy'.  tgeltaayehxnx.com opent een pagina met een countdownklok die vanmiddag om 13.00 uur op nul staat. Wat er precies op dat tijdstip gaat gebeuren is nog ontduidelijk maar de medewerkers van de Samsung Galaxy S III site vonden in de broncode een verwijzing naar een beeld met de tekst ‘Click on the letters in the correct order to reveal your real destination’.

Hoogstwaarschijnlijk zal je de letters TheNextGalaxy in de juiste volgorde moeten zetten om mogelijk een teaservideo van het nieuwe toestel voorgeschoteld te krijgen. Samsung kietelde het publiek voor de introductie van de Galaxy S2 ook met teaservideo’s. De Samsung teasersite genereert nu echter al de nodige buzz want tgeltaayehxnx.com lijkt onbereikbaar door enorme drukte.

Update: Tsja. Echt veel wijzer zijn we nu nog niet na het bekijken van de teaser. 

David schrijft al sinds jaar en dag voor Bright en heeft het voorrecht de meeste gadgets te reviewen voor de enige echte Uitpakparty. Van alle gadgets houdt David het meest van robotica en hij heeft een voorliefde voor wetenschap in al zijn facetten.

Reacties

nu al een hype, lekker anti apple, goed bezig :-) !!

 

Nieuwsbrief