Ter herinnering aan Mark Hoekstra: DHZ extreme wifi-antenne
Nieuws

Ter herinnering aan Mark Hoekstra: DHZ extreme wifi-antenne

woensdag 12 september 2012 12:09

Mark Hoekstra was een van Brights bloggers van het eerste uur en bedacht geweldige hacks. Hij zou vandaag 38 geworden zijn.

Mark Hoekstra was één van Brights bloggers van het eerste uur. Hij soldeerde, programmeerde en sleutelde vondsten in elkaar van iPod-fietsopladers tot een Bluetooth-sjaal.Voor de goede orde: hij haakte er dan zelf netjes het Bluetooth logo op. Op zijn site vind je een overzicht van zijn geweldige hack-projecten.

Hij overleed op 34 jarige leeftijd, inmiddels al weer bijna 4 jaar geleden. Vandaag, 12 september 2012, zou hij 38 zijn geworden. Hij is niet vergeten, getuige onder andere de Mark Hoekstra 'Pecha Kucha Award' die in Japan wordt uitgegeven. Voor wie hem niet kende of hem nog steeds mist is hier één van zijn onvergetelijke bijdrages aan Bright voor de rubriek nerd alert.

Extreme wifi-antenne
Lift je graag mee op de draadloze internetverbinding van je buren, maar is zijn hotspot te ver en het signaal te zwak? Mark presenteert een wel heel goedkope manier om je wifibereik te vertienvoudigen. Ook handig voor op reis.

Reacties

Mooi document!

 

Geniaal was ie

 

Leuk idee; een stoommandje lijkt mij ook wel geschikt.Zie bijvoorbeeld ...
http://www.kookwinkel.nl/webshop/22239-stoommandje1223cm.asp

 

Nieuwsbrief