Tests

Eerste indruk: Sony's draadloze oordoppen en headset

3 september 2017 14:15

Erwin probeert Sony's nieuwe draadloze oordoppen met noise-cancelling en een koptelefoon met luchtdruksensoren.

Sony kondigde op de IFA-techbeurs in Berlijn meerdere nieuwe koptelefoons aan. De draadloze Bluetooth-oordoppen WF-1000X hebben noise cancelling. Ze worden geleverd in een case die de oordopjes oplaadt. Je kunt er 9 uur lang muziek mee luisteren en ze hebben een ingebouwd microfoontje voor bellen. De WF-1000X kost 220 euro.

De WI-versie is een neckband koptelefoon met noise cancelling en een speciale feature voor gebruik in vliegtuigen. Hij meet met sensoren de luchtdruk in het vliegtuig en past daar de ruisonderdrukking op aan. De WI-1000X kost 330 euro.

De over-ear koptelefoon WH-1000XM2 beschikt ook over de luchtdruksensoren en heeft 30 uur accuduur bij draadloos gebruik. Deze headset kost 380 euro.

Slimme speaker en actiecamera

Sony toonde ook een slimme speaker met Google Assistant. De fabrikant presenteerde ook de RX0-actiecamera, met een grote sensor van het 1 inch formaat.

Volg het nieuws vanaf IFA 2017

Bright doet deze week verslag van de techbeurs IFA in Berlijn, waar veel grote merken nieuwe producten aankondigen. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en Instagram, en check ons YouTube-kanaal.