Tiny Wings 2.0
Nieuws

Tiny Wings 2.0

donderdag 12 juli 2012 11:14

Verslavende game krijgt grote gratis update.

Zo'n anderhalf jaar geleden kwam Tiny Wings uit. Ik denk dat ik driekwart jaar verslaafd ben geweest aan de oersimpele game. Wat je doet is namelijk niks meer dan een koddig, dik vogeltje over heuvels laten glijden. Dat doe je door waar dan ook op het scherm te drukken en hoe soepeler je ieder heuveltje neemt, des te sneller je gaat. Doel is om de dreigende nacht zo lang mogelijk voor te blijven.

Nu heeft de maker een 2.0 versie uitgebracht, een gratis update voor wie de game al had. Naast schepere retina-graphics heeft de game ook een nieuwe speelmodus: vliegschool. Daarbij race je tegen drie computergestuurde vogeltjes over een vast parcours. Zo leer je snel de kneepjes van het betere glij- en vliegwerk. Ook is er nu een iPad-versie die via iCloud synchroniseert. Laat de verslaving beginnen!

download voor iPhone (€0,79) 

Floris wordt enthousiast van gadgets, films, series en games, maar als er iets slechts tussen zit begint hij al snel te brommen. Wordt daarom door collega's ook wel 'de Maarten van Rossem van de techjournalistiek' genoemd. Die geuzenaam draagt hij met trots.

Nieuwsbrief