Tips

Top 5: gadgets voor op het strand

20 juni 2017 08:39

Nu de mussen van het dak vallen, zoekt menigeen verkoeling aan het strand. Welke gadgets moet je meenemen?

Vorig jaar was de Nederlandse vinding de Lamzac de grote zomerhit. Wat wordt het dit jaar? Bright zet een aantal gegadigden op een rij.

Drijvende speaker

Lekker je muziek meenemen op het water zodat je de mensen die ongestoord een baantje willen trekken, kunt laten meegenieten van je deephouse jazz-funk. De drijvende speaker legt via Bluetooth verbinding met je smartphone en heeft een microfoon zodat je gewoon een telefoontje kunt aannemen terwijl je in het water ligt.

Scorkl: mini-duikflesje

Geen gesjouw meer met zware duikflessen maar een simpel hervulbaar apparaatje dat je aan je mond zet om onder water te kunnen ademen: dat is de Scorkl. Na het duiken is de lichtgewicht duikfles eenvoudig weer bij te vullen met een handpompje.

Waterdichte drone filmt ook onder water 

Een waterdichte drone die kan landen op het water en - nog beter - er ook weer uit kan opstijgen. De Splash Drone 3 heeft een 4K-camera met een gimbal voor stabielere beelden. De camera kan ook onder water filmen.

Finpo Waterglider

Een plank van 3,6 bij 0,94 meter die je voortbeweegt door te peddelen met een stok die in het midden van het board zit. Voortbewegen doe je met duw- en trekbewegingen. Veel makkelijker gaat het vermoedelijk nooit meer worden. Het Finpo-board is volgens de makers zo stabiel dat je er met gemak op kunt picknicken op het water.

Dobberen op een Sea Sled

Het perfecte alternatief voor snorkelen. Je hoeft je geen moment meer zorgen te maken of je wel kunt ademhalen. Gewoon gaan liggen op het dobberende platform met een doorzichtige bodem waardoor je in alle rust scholen vissen en al het andere moois onder water kunt bestuderen.

Meer waterproof gadgets:

Eerste indruk UE Wonderboom: waterdichte Bluetooth-speaker

Eerste indruk: Kobo Aura One, grote waterproof e-reader