Tips

Top 5: hot knife-video's op YouTube

15 januari 2017 00:26

De YouTube-trend van de laatste weken: met een gloeiend heet mes door objecten snijden. Dit zijn Davids vijf favoriete snijvideo's.

Je hoeft geen rare danspasjes te doen of huilend voor de vlogcamera te zitten om duizenden views op YouTube te scoren. Je verhit gewoon een mes totdat deze roodgloeiend is en snijdt vervolgens daarmee door allerlei objecten heen. MrGear haalde met zijn video van een mes die in een colafles snijdt maar liefst 66 miljoen views in een maand. MrGear produceert nu aan de lopende band Hot Knive-video's, want ze scoren allemaal goed.

Geen wonder dat Youtubers nu massaal de keukenlades opentrekken om met roodgloeiende messen een wereld van objecten aan te vallen. Zoeken op 'Glowing 1000 degree Knife vs' levert maar liefst 147.000 YouTube-video's op. Maar dat betekent niet dat je meteen succes hebt. 

Bedenker komt er bekaaid vanaf

Zo is het wel een beetje zuur voor Fire Sweet Fire die naar eigen zeggen 'the original "Hot Knife" video's sinds 2014 maakt.   Zelfs de titels die Mr Gear gebruikt heeft hij verzonnen. Slechts een van zijn hot knife-video's haalt de 500.000 views. De rest blijft onder de 10.000 views steken. Behalve dan deze video waarin hij een poppetje dat Mr Gear moet voorstellen doorsnijdt... Hieronder onze top 5 hot knife-video's.

MrGear

Fire Sweet Fire

Watch it Melt

Life Hacks

TechRax