Tips

App van de Week: Links slim sorteren met Stash

11 december 2016 22:00

Als je dagelijks wat links naar sites opslaat om later te lezen of te bekijken heb je al snel een onoverzichtelijke hoop. Stash lost dat op.

Je komt op dagelijkse basis heel wat boeiende dingen op internet tegen, en je kan niet alles altijd meteen de aandacht geven. Langere artikelen kun je mooi kwijt in Pocket of Instapaper, maar wat doe je met alle andere zaken? Die gooi je in de app Stash. De dienst is een handige verzamelbak voor zo’n beetje alle dingen die je online kan tegenkomen. Artikelen, recepten, video’s en afbeeldingen, bestanden, producten, muziek.

Stash analyseert automatisch wat voor soort link je opslaat wanneer je op de Stash-knop drukt. Die knop is zowel beschikbaar in het deelmenu van je smartphone en als browser-extensie voor desktop-browsers. Een druk op die knop en Stash sorteert je opgeslagen link niet alleen, je kan ook zelf tags toevoegen aan de link. Dat maakt het vinden van opgeslagen dingen nog makkelijker.

Ook staat er een snooze-functie in het menu van de Stash-knop. Daarmee kies je een later moment waarop de app je herinnert om een opgeslagen tekst te lezen, video te bekijken of product te bestellen. Zo blijft zelfs een grote hoeveelheid opgeslagen links overzichtelijk. Ook zorg je ervoor dat je bewaarde artikelen daadwerkelijk leest of wordt dat leuke recept niet zomaar ondergesneeuwd. Stash is gratis te gebruiken, maar er is wel een wachtlijst. Download Stash voor Android of voor iOS (gratis)

Meer Apps van de Week