Dit weekend lekker bouwen op Eindhoven Maker Faire
Van onze partner Eindhoven Maker Faire

Dit weekend lekker bouwen op Eindhoven Maker Faire

23-09-2018 09:42 Laatste update: 01-10-2018 06:57

Dit weekend is de Eindhoven Maker Faire 2018. Koop nu de laatste kaarten: voor kinderen vijf euro, volwassenen een tientje. Koopje!

Bij Bright vinden we: de beste manier om te leren hoe technologie werkt, is door het uit elkaar te halen of zelf in elkaar te zetten. Eén van de leukste plekken om dat samen met kinderen van alle leeftijden te doen, is de jaarlijkse Eindhoven Maker Faire. Die wordt dit jaar gehouden op zaterdag 29 en zondag 30 september, dit weekend dus.

In het Klokgebouw en op het Ketelhuisplein in Eindhoven verzamelen zich dit weekend 250 makers en creatievelingen op allerlei vlakken, en kun je niet alleen dingen zien maar ook zelf beleven. Probeer bijvoorbeeld uit een escape room te ontsnappen door te programmeren. Of leer alles over robots: tijdens de Maker Faire kan je ze zelf bouwen, maar ook de geavanceerde robots bekijken van bijvoorbeeld InMoov, of de gigantische robot van robotmaker Freerk Wieringa. Knutsel op een duurzame manier, ga zelf met 3D-printers aan de slag of maak een hologram.

Eindhoven Maker Faire is zowel zaterdag als zondag toegankelijk van 10.00 tot 18.00 uur. Het is goed bereikbaar: direct naast NS Station Eindhoven Strijp-S. Tickets voor kinderen tot 17 jaar kosten 5 euro per stuk, volwassenen betalen 10 euro voor een dagticket. Koopje! Ook zijn er verschillende weekendtickets beschikbaar.

Koop hier je tickets voor Eindhoven Maker Faire 2018

Bekijk voor een indruk van Eindhoven Maker Faire deze reportage van Omroep Brabant van de editie van vorig jaar: