Beeld © Getty Images
Beeld © Getty Images
Tips

Het wachten is voorbij: deze series komen deze maand op Netflix

29 september 2018 08:09

Zin om even een avondje lekker te niksen? Wij hebben hét perfecte rijtje voor je om deze maand op Netflix van te genieten.

1. Élite - 5 oktober

We hebben er even geduldig op moeten wachten, maar deze maand is het dan zover! Vanaf oktober kunnen we namelijk ein-de-lijk genieten van de gloednieuwe serie à la Gossip Girl. En de verwachtingen van de kakelverse Netflix Original zijn hoog, want de verhaallijn is er eentje om van te smullen!

Hij gaat als volgt: drie arbeidskinderen schrijven zich in voor een privéschool in het Spanje. Eenmaal in de colleges worden de scholieren allesbehalve warm ontvangen. Zonder dat ze zich ervan bewust zijn belanden ze midden in een confrontatie tussen rijk en arm, en dan barst de bom... Spannend!

2. Riverdale - 11 oktober

Betty, Jughead, Veronica en Archie zijn terug in een bloedstollend derde seizoen vol met geheimen. Halverwege oktober maakt de populaire serie weer zijn opwachting bij de streamingdienst, en we tellen de dagen af. Waar we natuurlijk allemaal met smart op wachten (spoiler alert!) is hoe het afloop met de schattige Archikins. Belandt hij voor altijd achter de tralies? Of weten B en V met wat hulp van Jughead de échte dader te pakken?

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Rumor has it: deze twee Riverdale-sterren zijn in love

3. Black Lightning - 16 oktober

Guess who's back?! In het tweede seizoen gaat Jefferson Pierce weer de strijd aan tegen het kwaad. Natuurlijk zijn ook zijn dochters weer van de partij en het gevaar is groter dan ooit. De gewelddadige bende The 100 heeft het namelijk nog altijd gemunt op de stad. Maak je borst maar nat!

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

13 Reasons Why-actrice te zien in nieuwe Netflix-serie

4. Making a Murderer - 19 oktober 

Op 19 oktober komen we zowaar meer te weten over de geheimzinnige zaak rondom Steven Avery en zijn neefje Brendan Dassey. De twee zitten allebei vast voor moord, maar het lijkt er sterk op dat ze er zijn ingeluisd door de lokale politie. Een heftig verhaal.

5. Daredevil - 19 oktober 

Eén van onze favoriete superhelden keer eind oktober terug naar de streamingdienst. En als we de trailer eens bekijken belooft het aankomende seizoen weer ouderwets duister te worden. Wie ook terugkeert is Wilson Fisk. Hij was dé bad guy in het allereerste seizoen, en nu lijkt het erop dat het terug is. Dat is vragen om problemen...

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Netflix komt met tweede seizoen 'fatshaming-serie' Insatiable

6. Chilling Adventures of Sabrina - 26 oktober

Riverdale-fans opgelet! De makers achter de hitserie zijn terug met een gloednieuwe Netflix-verslaving: Chilling Adventures of Sabrina. Het spiksplinternieuwe succes van de streamingdienst is, zoals je al verwacht, gebaseerd op zijn voorganger Sabrina the Teenage Witch. Alleen is deze versie een stuk duisterder...