Top 5: WK inhakers
Top5

Top 5: WK inhakers

zaterdag 05 juni 2010 11:22

Iedereen wil een slaatje slaan uit het WK. De oranje producten vliegen je weer om de oren. Een top 5 vergezochte inhakers. 

5. Levensreddende toiletrol
Het is vooral een wat onsmakelijk verhaal: De Maag Lever Darm Stichting wil je attenderen op mogelijke gezondheidsproblemen. De kleur van je ontlasting is een goede indicatie van gezondheidsproblemen. Maar de inhaker met oranje toiletpapier is wat vergezocht. 'De kleur van het toiletpapier -na gebruik- vertelt veel over iemands gezondheid.' Dat zal best, maar kun je het dan niet beter zo wit mogelijk hebben vóór gebruik? 

Maar de boodschap is sympathiek natuurlijk, dus een vijfde plaats.

4. De Tuc/John de Wolf WK-bank
Vorige week kwam ik mijn Amstel 'reservebank' van jaren geleden weer tegen op zolder. Was toen al niet echt een leuk idee. Tuc heeft kussentjes in de vorm van haar koekjes. Die leg je op een krat. Dat noemt Tuc daarna een bank. Waarschijnlijk voelde Tuc zelf ook wel aan dat het idee zichzelf niet direct verkoopt. Dus John de Wolf mag het aanprijzen. Omdat John de moeite heeft genomen al die meubelboulevards af te gaan, sparen we deze inhaker een beetje: de vierde plaats.

 

3. De wuppie Beesie
Albert Heijn is de Apple van de kruideniers op dit moment. Hit na hit scoren ze met hun acties, wuppies, voetbalplaatjes. De iPad van AH heet Beesie. 'Never change a winning team' zal de gedachte zijn. Het is onmogelijk er iets over te schrijven dat je zelf niet al hebt geraden toen je de naam hoorde.

Kudos voor Albert Heijn dat ze het Nederlands elftal (of hele goeie look-a-likes) hebben mee laten doen. Toch een derde plaats.

2. Oranje gezichtsmasker
Krijg je ook zo'n droge huid als het Nederlands elftal speelt? Maak je je ook druk over de dehydraterende eigenschappen van bier? Zorg jij ook voor een goede vochtbalans in de kamer als er vrienden op de bank meekijken? Nee? Raar. Dr. van der Hoog wel. Hij introduceert het Oranje gezichtsmasker. Daarmee kun je in de rust even tot jezelf komen. 'Na gebruik geeft dit crèmemasker een ultraschoon, fris en energiek gevoel. Een echt Oranjegevoel!'. Stinken naar bier, zweet en stukjes paprikachips in je haar, dat is toch het échte oranjegevoel?

oranje gezichtsmasker

 

1. Oranje eierkoker
Severin maakt kleine huishoudelijke apparaten die je bij winkels als de Blokker kunt kopen. Hun idee voor het WK is een Oranje eierkoker. Kudos voor een Duits bedrijf dat een oranje eierkoker uitbrengt. Commerciële belangen boven landsbelangen stellen, zorgt voor vrede in de wereld. Maar een eierkoker? 'Wat is er lekkerder dan een gevuld eitje tijdens de rust?'. Daar zou ik wel een top 5 over kunnen schrijven. Bovendien, die eierkoker vult dat eitje niet, dat moet je zelf nog doen. Severin heeft bovendien in de categorie Party (uitspreken als Arnold Schwarzenegger het zou doen) ook frituurpannen, fonduesets en barbecues. Kon daar geen oranjesticker en een ballon bij meegeleverd worden?

 

oranje eierkoker

Rutger is sinds 2006 de meest noordelijke blogger van Bright. Hij schrijft graag het verhaal achter het verhaal. Hij doceert conceptontwikkeling op de Academie voor Popcultuur en werkt als freelance ideeënman en verhalenmaker.

Reacties

En Bright slaat er weer een slaatje uit met dit soort onzinnige lijstjes...

 

Bavaria jurkje ?

 

En what About het vuvuzela noodpakket van beter horen?

 
 

Kunne we het WK gewoon niet overslaan?

 

Of wat te denken van rood wit blauw oranje snoer van snoerboer. Voor je beertenter?

 

Leuk stukje Rutger!

 

Echt een hele slechte en willekeurige lijst. Als je geen onderzoek wilt doen, maak dan ook geen lijstje.

 

Kort maar krachtig vind ik! Koop dan gewoon het bright blad, hoef je ook niet meer te zeuren om korte stukjes hier...

 

Beetje jammer dat veel reacties alleen nog maar commentaren zijn op de schrijvers. Gelieve de applicatie te verwijderen als je toch niks zinnigs te melden hebt.

On-topic: leuk stukje Rutger! Maar idd de bavaria dress mis ik wel een beetje. Ik word helemaal gek va mijn vriendin die zegt dat ik bavaria moet halen ivm dat jurkje! No way! Bavaria is niet te drinken!!

 

Tip: ga naar je plaatselijke supermarkt en jat een jurkje.

 

Of vraag aan vrienden/familie of ze bavaria zuipen en of jij een jurk mag.

 

En toch neem je de moeite om het even te lezen

 

Ja, zit niet zo te zeiken of stop anders met Bright te lezen. Zeik anders tegen iets anders aan!!! Telegraaf of zo!! Jurk!!!

 

Hoezo sluik reclame?

 

Wk? Was da?

 

En die hippe polsbandjes van de plus?:)

 

Wat dacht je van die oranje telefoon die bright probeeert te slijten via zijn KLIKENWIN actie... ?

 

Idd bavaria jurkje !?

 

Nieuwsbrief