Top 5 Wishlist: Ingeborg

dinsdag 20 december 2005 16:18

De kerstvakantie staat voor de deur.

Tijd om te relaxen. De mobiel op trilstand, de auto-reply op je mailadres aan en vooral jezelf verwennen. Want pakjesavond viel natuurlijk tegen, om nog maar te zwijgen over je kerstpakket. Daarom deze week elk dag ter inspiratie de wishlist van een van de Bright bloggers. De beurt is aan Ingeborg: 'Tijd om een zelfstandige meid te worden.'

1 :: Canon IXUS Wireless
Alle foto's die ik op deze site post, komen uit een Canon IXUS. Maar niet mijn Canon IXUS. Tijd om een zelfstandige meid te worden. Deze kan bovendien draadloos foto's naar m'n computer en printer sturen.


2 :: Verwarmde motorhandschoenen
Ik rijd graag op mijn motor. Ook als het wat kouder is. Daarom lijken me deze handschoenen van Gerbing wel wat. De verwarming werkt met meterslange draadjes en je accu. Nu nog draadloze stroom graag. Dat zwaait een stuk gemakkelijker.


3 :: YakTrax
Sneeuwkettingen voor je schoenen! Zo'n goed idee dat ze te zien waren in het MoMa te New York. Tussen de post-it, pleister en paperclip. Het begint niet eens met een 'p'.


4 :: Tape
Tenzij m'n moeder weer kerstversieringen wil knutselen uit macaroni en m'n vader zijn ADSL nog niet aan de praat heeft, wil ik met kerst graag dit boek over knutselen met duct-tape lezen. Je weet wel waarom.


5 :: Houten eettafelstoel
Het Japanse merk Muji verkoopt merkloze goederen (huh?). Feit is dat het allemaal super simpel, strak en functioneel is, en nog goedkoop ook. Doemijdiemaar.


Ingeborg blogt voor Bright.nl al sinds de start in oktober 2005. Haar specialiteiten zijn architectuur, stedenbouw, design en duurzaamheid.

Nieuwsbrief