Win deze speciale PlayStation 4 Pro
Winactie

Win deze speciale PlayStation 4 Pro

29-10-2018 19:21 Laatste update: 06-11-2018 08:58

Sinds 1994 zijn er wereldwijd ruim 500 miljoen PlayStations verkocht. Om dat te vieren komt Sony met de 500 Million Limited Edition PlayStation 4 Pro. En bij Bright kan je hem winnen.

Sony heeft al heel wat speciale versies uitgebracht van zijn spelcomputers, maar de 500 Million Limited Edition PS4 Pro is wel een hele bijzondere. Deze doorzichtige, donkerblauwe variant brengen de Japanners uit om te vieren dat er meer dan 500 miljoen PlayStation-consoles wereldwijd zijn verkocht. Dat zijn de originele PlayStation, PS2, PSP, PSP Go, PS3, PS Vita, PS Vita TV en PlayStation 4 bij elkaar opgeteld.

Het apparaat kent een gelimiteerde oplage van 50.000 stuks en wordt geleverd met een speciaal koperen plaatje aan de voorkant met daarop het editie-nummer. Wanneer de PlayStation aan wordt gezet, licht het binnenwerk van de console op. De spelcomputer huisvest een harde schijf van 2 terabyte. De bijgeleverde PlayStation-camera en PlayStation 4-controller worden in dezelfde donkerblauwe, doorzichtige afwerking geleverd. 

Winnaar

En de winnaar is… Hans Kroes. Gefeliciteerd!?

Like ook de Bright Facebook-pagina en volg ons op Twitter om de volgende prijsvraag niet te missen.

PS. We geven ook een speciale Nintendo Switch-bundel weg. Kijk hier hoe je kans maakt.