Uitagenda week 26
Nieuws

Uitagenda week 26

vrijdag 19 juni 2009 16:50

De komende week staat bol van de kunst, fotografie en lekker eten. Een goeie combi wat ons betreft.

Uitgekookt :: Laat je smaakpapillen sidderen in het Lepelenburg in Utrecht. Op dit culinaire festijn kun je je tanden zorgeloos in de lekkerste gerechten zetten, en je pink in de lucht gooien tijdens de high tea. Tot en met zondag van 15:00 tot 23:00.

From Square Observation :: Morgen start deze enigszins bizarre expositie van Ejderkan Tastekin in de Moira in Utrecht. Verdwaal in dit surrealistische doolhof, met vreemde felgroene kamertjes met groen licht en schuine muren.

La Petite Nuit Blanche :: Zaterdagnacht zijn er op speciale lokaties in Amsterdam kunstprojecten te zien, als voorproefje op het nachtfestival Nuit Blanche, dat volgend jaar voor het eerst in de hoofdstad zal plaatsvinden. Tijdens deze Petite krijg je theater, beeldende kunst, lichtinstallaties, performance en muziek voorgeschoteld.

Interventie #10 :: Combineer minimalistische architectuur en stapelwerken en je hebt misschien een idee wat je van deze interventie kan verwachten. Tussen kunst en architectuur. Tot oktober zijn deze en andere interventies te bezichtigen in het Boijmans van Beuningen.

Roffest :: Move your body op de reggae, soul, jazz, dubstep, funk, afrobeat en breaks van Roffest, zaterdag in de Paperdome in Utrecht.

The Jump Project :: Nog tot 5 juli te zien in de Melkweg: The Jump Project van New Yorkse fotografe Leyla Tatiana Rosario. Met haar werk verlegt ze een ander perspectief op het leven.

Loveland PreParty :: Na het bezoekje aan vaders kun je zondag direct door richting het strand van Bloemendaal. Daar luid je de komende week weer extra goed in tijdens dit voor-feestje van festival LoveLand. Voor € 10 of op vertoon van je festivalkaartje bij Woodstock.

Nieuwsbrief