Uitpakparty: Go-Ped Trail Ripper

vrijdag 28 juli 2006 19:26

Als jonge knaap was David al stapel op motorcrossen.

Als een kind zo blij pakt hij nu de GTR40 Go-Ped motorcross step uit. Met 50 km per uur op de step door het zand. Zien is geloven.

De GTR40 Go-Ped Trail Ripper is de off-road versie van een hele reeks MotoPed gemotoriseerde steppen van Amerikaanse makelij. De 42cc motor pompt maar liefst 4 pk naar het achterwiel. Met de uitstekend afgeveerde step dender je voor dat je het weet met 50 km per uur over het ruigste terrein. 1298 euro garandeert je sensatie, ondervond David, zeker als je hem niet onder controle hebt.Je kunt de video ook als podcast bekijken. Abonneer je via de iTunes Music Store of handmatig door deze url op te geven. Bekijk ook de andere Uitpakparties. Tot volgende week vrijdag!


David schrijft al sinds jaar en dag voor Bright en heeft het voorrecht de meeste gadgets te reviewen voor de enige echte Uitpakparty. Van alle gadgets houdt David het meest van robotica en hij heeft een voorliefde voor wetenschap in al zijn facetten.

Reacties

Hé Leendert....verkeerde filmpje onder de link? :-) Krijg ik die brakke Camtel weer te zien. Groetjes en goed weekend!
 
Ik zie inmiddels dat het aangepast is. Hij was weer echt top!
 
Ik zie inmiddels dat het aangepast is. Hij was weer echt top!
 
Hij staat er nu goed in, mensen
 
Die kleuren van die broek zijn wel héél erg Web 2.0, jongens! Echt van die Flickr-kleuren :-D Goed uitgekozen!
 
Wat een nep! Hij was al uitgepakt ;) Maar gaaf dingetje hoor, lekker scoren, donutjes neer leggen en zelfs door plassen rijden met 35 graden!
 
Erg leuk om naar te kijken. Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May pas maar op...
 
Zelfs Michael Schumacher kan het niet laten om een Go-Ped in handen te krijgen en er lol mee te maken. http://www.go-ped.be/index1.htm
 
hallo ziet er vet uit heb er zelf ook een sins kort maar kan niet wachten dat ik er mee kan rijden moet een onderdeel hebben en dan kan ik gaan lijkt me erg vet en ik laat het weten hoe het was . en ik heb een vraag wie weet er waar je onderdelen kan kopen voor de step goped kan er niet veel van vinden laat het me ff weten dnkje wel laters groet wladimir brugman
 
sorry stuur het aderes ff naar me dan wladimir_chat@hotmail.com moet toch onderdelen voor de motor zijn hier in nederland ?????? voor me motorstep
 
Is de step uit het filmpje ook te koop? Vind ze nieuw nogal duur, vandaar. Of heeft iemand misschien een gebruikte staan?
 

Hoi,
Alles goed?
Leuk filmpje trouwens.
Nou heb ik ook zo'n een motor nodig want ik heb zo'n step al 5 jaar. Alleen zijn er bepaalde onderdelen van de motor kapot.
Weet jij misschien waar ik de onderdelen kan kopen of verder kan informeren erover?
Want mijn step moet gewoon lopen.
Alvast bedankt,
Nick Owen

 

Nieuwsbrief