Uitpakparty: Sony RX100
Uitpakparty

Uitpakparty: Sony RX100

vrijdag 05 oktober 2012 15:32

Door de grote beeldsensor en wat andere handige foefjes maakt deze compact camera waanzinnige foto's.

[camera Pieter Hoogland]

David schrijft al sinds jaar en dag voor Bright en heeft het voorrecht de meeste gadgets te reviewen voor de enige echte Uitpakparty. Van alle gadgets houdt David het meest van robotica en hij heeft een voorliefde voor wetenschap in al zijn facetten.

Reacties

Leuk filmpje, mooie camera. Eerst maar eens sparen.

 

David,

Je hebt mij enthousiast gemaakt. Blijf echter met een vraag zitten: Op de sites waar deze camera te koop is staat als extra accessoire een 2e accu (zelfs op de Sony-site), maar jij vertelt dat de accu niet te vervangen is en alleen via USB kan worden opgeladen... Weet je het zeker?

Groet, E.

 

Je kan hem wel vervangen maar je moet hem opladen in de camera. Je krijgt er geen aparte lader bij.

 

Helaas krijg je inderdaad geen aparte lader bij :(
Maar een officiële Sony (reis)lader (BC-TRX) voor extern laden van de accu is wel te koop, helaas is deze wel wat aan de dure kant!

Kan uit eigen ervaring spreken dat deze lader goed werkt en inderdaad compact is om op reis mee te nemen, zodat je de accu's ook kunt laden terwijl je met de camera op pad bent ;)

 

Dank!
Dan weet ik wat mijn nieuwe compact camera gaat worden!

 

Een beetje laat misschien, maar de zwart-wit met kleuraccent functie waar David zo lyrisch over is, zit al jaaaren op bijna elke Canon compact, maar dan met een veel uitgebreidere kleurkeuze.

 

Nieuwsbrief