Uitpakparty: Apple iPhone 5
Nieuws

Uitpakparty: Apple iPhone 5

vrijdag 28 september 2012 17:24

Sneller, lichter en een groter scherm. De iPhone 5 is misschien niet revolutionair veranderd, maar wel zo verbeterd dat je hem onmiddellijk wilt hebben.

[camera Pieter Hoogland]

David schrijft al sinds jaar en dag voor Bright en heeft het voorrecht de meeste gadgets te reviewen voor de enige echte Uitpakparty. Van alle gadgets houdt David het meest van robotica en hij heeft een voorliefde voor wetenschap in al zijn facetten.

Reacties

Uitpakparty 'spiked cycles'??

 

Was een foutje. Dank.

 

"Bulkt die van de innovatie? Nee."
Daarna begint David een lijstje een aantal innovaties van de nieuwe iPhone op te noemen.

 

Wat ik niet begrijp is dat apple elke keer weg komt met het feit dat ze aan ongelijke behandeling doen. Waarom krijgen de resellers niet ook een deel van de beschikbare iphones om uit te leveren aan de klanten. Elke keer ligt het er zo dik bovenop. Ik wend me tot mijn geliefde reseller, en moet daardoor gemiddeld een maand langer wachten op mijn producten na lancering. Omdat apple als eerste zijn eigen kanalen (online en adam) voorziet. Hallo NMA, dit klopt toch niet? Waarom wordt ik benadeeld als ik wil kunnen kiezen. Ik zit niet te wachten op een eenzijdig glimmende apple "genius" store. Ik wil een reseller die niet blauw ziet....

 

En de iPod is 99% hetzelfde, voor de halve prijs, en mooier, 32Gb standaard ipv 16, nog dunner, nog lichter, en in 6 kleuren....
De iPhone 6 leveren ze dus ook al!
De Nanosim is bovendien verdwenen. Belminuten en telefoonnummers bestaan niet meer en alles is VOIP!
Review die iPhone 6 ook eens!

 

Tja, de iPhone 6, goed punt Bert. Feitelijk is de iPhone 5 versie 4 zoals je ze daar ziet liggen op tafel. Of eventueel iPhone 6 als je de s'jes mee telt. De naam iPhone 5 slaat nergens op.

 

Het geeft ook wel aan dat de prijs van de iPhone buitensporig hoog is. Maar als ik je vergelijking door mag trekken: Koop een Samsung Galaxy S advance. Net zo goed (ik hou het dit keer maar in het midden) maar je hebt wel een volwaardige smartphone met SIM, GSM, FMradio, vervangbare batterij, sdcard-slot en natuurlijk de flexibiliteit van Android. Snap niet goed wat er dan nog aantrekkelijk is aan een iPod en iPhone.

 

@ikkuh Omdat Android OS een onveilig, instabiel en lelijk OS is en de meeste Android toestellen van plastic zijn en van veel minderr kwaliteit. Dat lijkt mij toch redenen genoeg... ;)

 

Haha. Je lijkt mijn schoonvader wel. Android is gegroeid de laatste jaren. En inderdaad het is misschien door alle innovatie, en mogelijkheden te moeilijk voor sommige mensen. De meeste senioren die ik ken zijn ook zeer blij met hun iPhone, met 1 knop er op. Ook deze telefoon is weinig veranderd. Oudere mensen houden niet van verandering, dus ook de iPhone 5 zal wel weer een mega- seller worden :)

 
afbeelding van Joris Theunissen

Haha, foto van steve jobs op de achtergrond. :). Leuke review

 

Weet het niet hoor.

Hoor de laatste tijd een beetje onaangename zaken.

Slechte Garantie (vorige week alweer in radar)
Vreemde praktijken in de fabrieken.
Komisch marketingbeleid (we make it you just consume it).
Beetje aan de prijs (wie kijkt daar niet naar vandaag de dag)

 

Ik begrijp die klagende gebruikers over de garantie nooit zo goed.

Onlangs heb ik mijn toestel nog vervangen gekregen met de Express Replacement Service van Apple. Na een belletje met Apple de volgende dag een nieuwe iPhone gekregen, direct een back-up gemaakt en teruggezet op de nieuwe en vervolgens UPS gebeld dat 'ie klaar lag. Dezelfde dag kwam UPS 'm weer ophalen.

Omdat het buiten de garantieperiode viel, kostte me deze actie € 29 (inclusief btw). Daar kan ik niet voor naar de stad rijden (inclusief tijd, brandstof, parkeergeld).

Hier meer informatie over Apple's Express Replacement Service http://support.apple.com/kb/index?page=servicefaq&geo=United_States&prod...

 

Hij buigt!! Check iphone5 bend gate...

 

Nieuwsbrief