Uitpakparty: B&O Beoplay A3
Nieuws

Uitpakparty: B&O Beoplay A3

vrijdag 08 juni 2012 14:21

B&O staat garant voor mooi design en goed geluid. Door de geometrische vorm van deze iPad-houder en -speaker kun je 'm op veel verschillende manieren neer zetten.

[camera Miriam van 't Veer]

David schrijft al sinds jaar en dag voor Bright en heeft het voorrecht de meeste gadgets te reviewen voor de enige echte Uitpakparty. Van alle gadgets houdt David het meest van robotica en hij heeft een voorliefde voor wetenschap in al zijn facetten.

Reacties

Als je dan toch veel geld wil uitgeven dan zou ik liever voor een Bang & Olufsen BeoSound 8 gaan. Stukken mooier.

 

Helder verhaal! Maar wát een hoop geld. Daar koop je een tweede iPad voor. Speaking of which, de iPad zelf zou ook wel 5 speakers kunnen herbergen met slimme stereo-imaging. Die ene speaker die er nu inzit is armoe. Ik kan me wel voorstellen dat muziek maken met deze B&O veel interessanter wordt. Die adapter is wel vrij lomp, waarom maak je zoiets niet alleen voor iPad 2 en 3? En dan zonder rubberen flap.

 

OK, je koopt een tablet omdat die zo lekker licht zijn en vervolgens gooi je er een plomp lelijk stuk plastic omheen om hem neer te kunnen zetten.

You lost me.

 

Gezien de profielfoto kan ik me jouw reactie wel voorstellen. Zegt genoeg... jammer...

 

Doe mij maar een Zeppelin Air van Bowers&Wilkins. Dat klinkt toch ff beter. Ook mooier vind ik maar da's persoonlijk.

Puur op geluid is B&W vele malen beter dan B&O.

 

Wat een bak met geld...

 

Ik vind de 'geometrische vorm', die nodig is om 'm in allerlei standen te kunnnen plaatsen, ronduit lelijk. In een bepaalde stand lijkt het zelfs even op een ordinaire ordner. Daarnaast is ie dankzij het formaat, typisch een 'thuisding'. en dan bekijk ik dee dingen wel op m'n TV. Daarnaast: er gaat niets boven het geluid uit een goede koptelefoon!!

 

Geluid uit een koptelefoon kan heel goed zijn. Je zou er zelfs op kunnen masteren maar je mist toch de ruimtelijke weergave en tja daar heb je toch echt speakers voor nodig.

Masteren over speakers heeft ook mijn voorkeur maar soms is een koptelefoon ff handig. Maargoed da's een hele andere discussie.

Feit blijft dat een duur dock is.

 

Nieuwsbrief