Uitpakparty: Bosch metalscan

vrijdag 21 december 2007 13:41

Menig klusser heeft wel eens een waterleiding of elektriciteits- kabel doorboord.

Miriam test een handig apparaatje van Bosch, de PDO 6 metalscan, dat dat moet voorkomen. Voor de zekerheid schakelt ze wat echte bouwvakkers in.

De PDO 6 metalscan van Bosch detecteert waterleidingen en elektriciteitsbanen.

 

presentatie: Miriam van 't Veer :: camera: Pieter Hoogland

Bekijk ook de andere Uitpakparty's. De video's van Bright vind je ook in ons YouTube-kanaal en bij Nuvideo.nl.

Miriam werkt sinds 2007 bij Bright als reporter en is een vertrouwd gezicht in Bright TV op RTL Z en 7. In haar rubriek de Bekende Nerd bezoekt ze elke week een BN'er. En bij Bright Kids helpt ze ouders van hun kinderen makers te maken.

Reacties

Ehh ja, waardeloze grap in het begin. Op de pagina staat trouwens vrij groot 'Davids uitpakparty', voor zover ik weet klopt dat niet helemaal maar dat zal ongetwijfeld aan mij liggen.
 
Bosch had al een goeie die zelfs de diepte aangeeft. Als ik moet boren klets ik hem er altijd even tegen aan en ja...wel eens een paar centimeter moeten uitwijken. Scheelt weer een hoop ellende (vooral met gasleidingen). ps. Leuk uitgepakt hoor.
 
Volgens mij is dit niet nieuw, een leidingzoeker hebben we al jaren! kijk maar op google: http://images.google.nl/images?hl=nl&q=leidingzoeker&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
 
ik stel voor dat er voorlopig geen filmpjes meer verschijnen totdat er weer iets echt interessants met inhoud te melden is. ik betreur de slechte kwaliteit van de afgelopen filmpjes.. en ik mis david!
 
Ik vind de filmpjes helemaal niet slecht, ze zijn juist grappig! En wat moet je verder vertellen over zo'n ding als dit? Leuk gedaan hoor miriam.
 

Nieuwsbrief