Uitpakparty: Onomklapbare plu

vrijdag 27 oktober 2006 14:19

David en Leendert gaan op pad naar Delft waar een revolutionaire paraplu is ontwikkeld.

Deze week dus een uit-klap-party!

We hadden het project al eerder gespot en sinds gisteren is de Senz Umbrella ook te koop. De paraplu kan door een ingenieus ontwerp niet omklapen. Hij is online te koop bij Senz: de normale kost 41,97 euro, de mini-uitvoering 33,57. Een aanrader wat ons betreft.

 

 

 

 

Bekijk ook de andere Uitpakparty's. De video's van Bright vind je ook in ons YouTube-kanaal en bij Nuvideo.nl.

David schrijft al sinds jaar en dag voor Bright en heeft het voorrecht de meeste gadgets te reviewen voor de enige echte Uitpakparty. Van alle gadgets houdt David het meest van robotica en hij heeft een voorliefde voor wetenschap in al zijn facetten.

Reacties

Eén kant van de highteck-plu heeft dus 'meer zicht', maar daardoor komt er neem ik aan toch ook meer regen onderdoor? Met andere woorden: is het eigenlijk wel een goede paraplu voor waar een paraplu voor bedoeld is?
 
Eerst had ik zo mijn twijfels, maar eindelijk laat iemand zien waarom hij nou zo werkt en het klopt inderdaad :) qua theorie... vraag me wel af of de positie of sterkte waarmee iemand hem vasthoud de situatie nog negatief kan beinvloeden, maja dan zou ik er eentje moeten kopen en voor iemand die nooit een paraplu gebruikt en student is is dat niet echt goedkoop :P
 

Nieuwsbrief