Uitpakparty: puC

vrijdag 02 november 2007 13:53

Echt lekker wakker worden gaat niet zonder koffie.

Miriam test de puC, een nieuw koffiepad- apparaat waar niet alleen koffiepads maar ook cupjes zuivel ingaan. Ze heeft er slapeloze nachten van.

puC is een nieuwe koffiezetapparaat. Het werkt met pads, net als Senseo, maar ook met cups met zuivel. Geen cappuccino met melkpoeder dus, maar met echte melk. Het apparaat kost tot 15 november 89 euro en is te koop bij Blokker, Marskramer, C1000 en Albert Heijn. Na 15 november alleen in de webwinkel te koop, voor 99 euro.

presentatie: Miriam van 't Veer :: camera: Pieter Hoogland

Bekijk ook de andere Uitpakparty's. De video's van Bright vind je ook in ons YouTube-kanaal en bij Nuvideo.nl.

Miriam werkt sinds 2007 bij Bright als reporter en is een vertrouwd gezicht in Bright TV op RTL Z en 7. In haar rubriek de Bekende Nerd bezoekt ze elke week een BN'er. En bij Bright Kids helpt ze ouders van hun kinderen makers te maken.

Reacties

wat een leuk meissie!
 
zal ik testen of hij ook zo proeft? wat schetst mijn verbazing stagiare?
 
David moet terug, anders Erwin :( Geinig apparaat, maar de bouwkwaliteit van het ding vind ik nogal tegenvallen.
 
Goed koffiefilmpje!
 
Wat een rot ding die puC. rara welk woord komt er het dichtst bij. f*** misschien? En zeg er als presentatrice ff gewoon bij dat het goor smaakt, en dat je die puC nooooit moet kopen. En ik ben niet van de senseo!!
 
Leuk filmpje. Voor degenen die het verslag willen lezen van de KASSA test: http://www.koffie-espresso.be/Senseo/Koffiepad-apparaten-vergelijkende-test.html Of de puC gebruikers enquete willen lezen: http://www.koffie-espresso.be/Senseo/puC-enquete-gebruikers.html En laat de koffie maar smaken!
 
alleen nog maar vrouwen op bright.tv! leuk filmpje, miriam is ook leuk, maar wanneer komt david terug van vakantie? kan miriam misschien naar de maandag ofzo :)
 
het wordt een beetje eentoning, en niets ten nadele van het meisje, maar de parties van David hebben toch net iets meer.
 
Volgende week David maar weer eens voor de verandering?
 
Leuk gedaan hoor Miriam,maar vindt dat David toch beter doet. Het is niet meer een echte Uitpakparty maar een consumententest. Bij nl20 vond ik het beter bij je passen.
 
Wat een leuke vrouwen staan er op Bright!
 
David!!!
 
afbeelding van Erwin van der Zande
David komt deze week terug van vakantie. David, Linda en ik zijn dadelijk echter druk met het televisieprogramma (eind december op de buis). Dus Miriam gaan jullie nog vaker zien, bij de Uitpakparty of een van de andere series.
 
ah goed nieuws! welk net wordt het?
 
Bij gebruik van moccapad met de chococup en op capecino klikken is de smaak waterig. Pad en cup in het apparaat en dan op EEN kops klikken en daarna de choco uit het apparaat halen en in het kopje doen. Krijg je je volle smaak van choco. Men moet dan wel 3 zoetjes er in doen. Dat is mijn ervaring.
 
Schoonmaken van het apparaat. Na gebruik nog een keer de knop indrukken, nadat het kopje eronder geplaatst is. Op die manier wordt het restant, wat in het apparaat zit, schoon gespoeld. Misschien een leuke tip voor de gebruikers.
 
Wat ik mij afvraag is, of er ook een gewone mok, voor 2 pads, onder gezet kan worden. Ook vraag ik mij af of er bv een halve liter heet water in een keer gezet kan worden voor mijn puree van maggi.
 
Ik heb zelf ook een puc en de koffie is veeeeeeeeel te koud! Niet kopen!!!
 
afbeelding van Ingeborg van Lieshout
@jositos: Nu je eenmaal een puC hebt staan, schijnt het een oplossing te zijn om eerst een kopje heet water te zetten en als 2e kopje koffie te maken. Dan is 'ie beter op temperatuur.
 

Nieuwsbrief