Uitpakparty: Samsung Photoframe 83H

vrijdag 30 november 2007 13:57

Miriam is braaf geweest dit jaar en vindt een digitaal fotolijstje in haar schoen.

Hartstikke leuk, maar er valt nog wel wat aan te verbeteren.

De Samsung SPF-83H is een digitaal fotolijstje met een 8 inch beeldscherm, resolutie van 800x600, intern geheugen van 128 mb waar diverse geheugenkaarten in passen. De opvolger, de SPF-83V, die in december wordt verwacht, kan meer. Bijvoorbeeld video en muziek afspelen en bovendien heeft hij ook wifi.

presentatie: Miriam van 't Veer :: camera: Pieter Hoogland

Bekijk ook de andere Uitpakparty's. De video's van Bright vind je ook in ons YouTube-kanaal en bij Nuvideo.nl.

Miriam werkt sinds 2007 bij Bright als reporter en is een vertrouwd gezicht in Bright TV op RTL Z en 7. In haar rubriek de Bekende Nerd bezoekt ze elke week een BN'er. En bij Bright Kids helpt ze ouders van hun kinderen makers te maken.

Reacties

Ik heb net de Neovo V-10 gekocht (http://www.agneovo.com/nl/products/V-10.htm). Straks design, geen lelijk merk op de voorkant. Geen gedoe zoals filmpjes of MP3. En geen 4:3 fotoverhouding zoals deze, want dat is erg onhandig als je met spigelreflex fotografeert (3:2).
 
Mensen... dit lijstje heeft 800x600 pixels. Dat is dus bijna een halve megapixel, dan is 128 mb meer dan genoeg! En welke consumenten camera heeft er tegenwoordig nog een CF kaart? Die dingen komen alleen nog maar voor in spiegelreflexen en als je zo veel geld voor je foto's hebt, dan kan je ook wel een ietwat professioneler lijstje kopen, toch?
 
Hele mooie outdoor recreatie foto's Miriam ;-)
 
Die digitale fotolijstjes zijn echt te cheesy. Ik krijg er iig een verschrikkelijk "een-tomtom-heeft-hij-al-dus-ik-geef-dit-maar-als-inspiratieloos-kado" bij. Ze gaan de komende jaren ongetwijfeld mooi worden, maar voorlopig bestaat het vooral uit dikke randen, foto's die tegelijk als verlichting dienen, fantastische Office Powerpoint 97 (oh nee nog steeds in Powerpoint 2007) overgangen tussen de foto's en functies die je never gaat gebruiken zoals het afspelen van muziek (op je fotolijstje!). Ik wacht daarom op de SPF10 waar je ook een toetsenbord aan kunt sluiten en waarop je kunt internetten en mee kunt bellen. Wel een erg leuke uitpakparty trouwens :)
 
waarom zijn al die dingen zo godsgruwelijk lelijk! gewoon een beetje slank ding, zonder die maffe dikke randen en met flickr rss reader. sinterklaas, alvast bedankt!
 
Wat een totaal nutteloos ding! Kies gewoon een mooie foto uit en doe die in een lijst... Dat scheelt ook nog eens in je stroomkosten etc.
 
Nou, ben ik weer wat wijzer geworden betr. digitale fotolijstjes. Bedankt voor de heldere uitleg en het enige filmpje! Ben weer benieuwd naar de volgende uitpakparty.
 
Meesterlijk miriam! Was is ff aan t kijken wat je allemaal aan t uitspoken bent, kom ik je tegen bij bright! Maar idd, het moet gezegd worden, de scherpte-diepte-contrasten zijn idd optimaal en de complementaire kleuren komen prima naar voren!! Staat bij mij op het nachtkastje met een foto van jou uit 1997! groeten van good-old-same-old thijsie paradijsie
 

Nieuwsbrief