Uitzending Gemist: Bright Night #19
Bright Night

Uitzending Gemist: Bright Night #19

maandag 03 september 2012 17:02

De Bright Night van afgelopen vrijdagavond zonder we voor het eerst live uit op internet. Gelukkig hebben we de opnames nog.

Vrijdagavond 31 augustus organiseerden we een Bright Night in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Op Bright Night kwam het nieuwste nummer van Bright Magazine tot leven. Voor het eerst hebben we de avond live uitgezonden via internet, want voor Groningers en Maastrichternaren is Amsterdam best ver.

Koen van Tongeren van One More Thing verscheepte zijn nieuwe cameraset vanuit Rotterdam naar Amsterdam voor een live test. Zijn setup bestond uit drie Sony EVI H-100S PTZ camera's die op afstand bestuurd werden, een Canon XL-H1 schoudercamera live geschakeld op een Mac, verbonden met een Blackmagic Design ATEM 1 Production switcher.

Je kunt de avond op YouTube terugkijken en ziet het volgende programma voorbij komen:
- Introductie door Erwin van der Zande en Corrie Gerritsma
- David Nieborg over gamefication
- Jacinta Janmaat over het urban farming dak van Zuidpark.nl
- Niels Caris over zijn design van de elektrische motor Bolt
- Philip Ross over de touchlamp Fonckel One
- Live Uitpakparty gepresenteerd door David Lemereis met de nieuwste gadgets, waaronder de Google Nexus 7, Google TV, Apple MacBook Pro Retina, Parrot Zik, SmartTvAppStick, Sony Xperia Go en Sola, Nokia 808 PureView en Spiked Cycles.

Het live streamen is ons bevallen, dus wie weet zenden we Bright Night #20 op 12 oktober weer uit, maar dan in HD! HoudĀ www.bright.nl/brightnight in de gaten voor updates over Bright Night.

Reacties

Ik kan me voorstellen dat uitzenden in HD-kwaliteit nog iets te prestigieus was voor de eerste keer, maar jullie hadden toch in ieder geval in HD kunnen opnemen?

 
afbeelding van Erwin van der Zande

Is ook gebeurd maar die opnames zijn helaas niet compleet. Volgende keer gaan we highdef.

 

Leuk initiatief! Ik heb gekeken en vond het leuk. Kan hier en daar nog geprofessionaliseerd worden. (zegt iemand uit het televisievak....) Met name regiematig. Complimenten en ga vooral door met deze initiatieven.

 

Waarom deden jullie dat niet eerder?

 

Op http://www.smarttvappstick.com/nieuws/pers-berichten staat nu het fragment over de SmartTvAppStick.

 

Nieuwsbrief