Update voor Bright iOS en Windows Phone apps
Nieuws

Update voor Bright iOS en Windows Phone apps

vrijdag 06 februari 2015 19:55

Je kunt weer vrijuit delen op de iPad en de app ondersteunt nu ook de iPhone 6 en 6 Plus.

Met de auto-updates in iOS leest vrijwel niemand nog de opmerkingen, dus even een korte toelichting op onze de jongste update van de Bright-app voor iOS.

Er waren eerder problemen met de deel-functie in de app specifiek op de iPad. Om die bug te verhelpen moest echter de hele app geüpgrade worden naar iOS8. Vandaar dat het even duurde.

AppMachine heeft puik geleverd. De bug is gefixt en we hebben de app meteen geschikt gemaakt voor de grotere iPhone 6 en 6 Plus. Ik zag nog een klein schoonheidsfoutje, maar dat fixen we zo spoedig mogelijk.

Ook geüpdate is de Bright-app voor Windows Phone. Het delen via Twitter is verbeterd en de notificaties zijn opgeschoond. Dank, Fenetre!

Oh ja, nog iets: er volgt in het tweede kwartaal ook een Bright-app voor een zeker slim horloge. Drie keer raden welk.

De bedenker en hoofdredacteur van Bright. Erwin heeft een zwak voor tech, een oog voor design en een neus voor trends. Hij woont in Amsterdam samen met vijf vrouwen: zijn vriendin, hun dochters en twee poezen.

Reacties

Apple Watch? Pebble? Android Wear?

 

Casio? Seiko? Pulsar?

 

Allemaal fout. Swatch ;)

 

Microsoft Band natuurlijk...

Dat Apple gehype zijn we nu wel zat!

 

Kan niet wachten tot ik bright artikelen kan lezen op een 2 inch scherm aan mijn pols.... Fix eerst eens dat de app in landscape werkt!

 

Nieuwsbrief