Vanaf vandaag upgraden naar Mountain Lion
Nieuws

Vanaf vandaag upgraden naar Mountain Lion

woensdag 25 juli 2012 09:54

Mac OS X Mountain Lion is in de loop van vandaag te downloaden.

Apple maakte de komst van Mountain Lion bekend tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers. Er was al bekend dat versie 10.8 van Apples besturingssysteem in juli zou verschijnen.

Mountain Lion heeft 200 nieuwe functies. Verbeterd is onder meer het systeem van meldingen van applicaties. Nieuw zijn ook een messages-app, Game Center en Facebook-integratie. Verder is iCloud meer ingebouwd en zijn Safari, Mail en spraakherkenning verbeterd. Een update kost 15,99 euro en is verkrijgbaar als download in de Mac App Store.

Houd Bright.nl in de gaten voor een uitgebreidere review van Mountain Lion.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Heel fijn voor die 7% PC gebruikers. De overige 93% windows en linux gebruikers zal het eerlijk gezegd een worst zijn.

 

O ja, PC's. Die dingen die men vroeger kocht, voordat de iPad er was.

 

Dit gaat niet over tablets. Je post lijkt dan ook een ander doel te hebben.
Of wil je het over mobiele OSen hebben en dat er 360 miljoen Android registraties per jaar bij komen :)
Dan zou je opmerking moeten zijn:
O ja, PC's. Die dingen die men vroeger kocht, voordat er Android was.

 

De iPhone is eigenlijk pas de eerste PC. Daarvoor was een computer nooit echt personal. Met iOS is het pas onmogelijk om nog met verschillende gebruikers op 1 apparaat te werken.

 

Jammer voor die andere 93% dan..

 

Ja joh, die hebben het allemaal mis.
Iedereen is gek behalve ik toch? :)

 

En gelukkig hebben PC gebruikers geen OS X nodig! Als Mac gebruiker kan ik niet wachten :)

 

Mountain Lion interesseert me niet. Apple heeft een roadmap van creatief OS naar een consumptief OS met als einddoel fusie van iOS en MacOS in OS Snow Globe Kitty wat vooral de virtuele WallMart/DisneyStore zal worden. Qua styling zijn ze ook helemaal van het padje af. Hoe strak de kastjes nog zijn, het OS lijkt wel een dameswinkel van Kitch Kitchen in de negen straatjes tegenwoordig.

 

Bert je hebt helemaal gelijk. Snow leopard was het laatste dat Apple goed gedaan heeft. Maar deze nieuwe Mountain Lion is wel weer wat beter als die verschrikkelijke Lion versie.

 

Mijn tip: Ga niet hals-over-kop updaten want er is nog een boel software niet geschikt voor 10.8. Met name applicaties die op 32 bit draaien veroorzaken problemen.

 

Apple is back!!

 

Grappig: kijk eens de promovideo: er zit NIET EEN FUNCTIE in die de productiviteit verbeterd. Lopen we net allemaal ons werk minder stressvol te maken door de GTD methode aan te meten, en bijvoorbeeld weer enkel bij de ochtendkoffie email te lezen, gaat Apple ons op het werk ineens 8 uur door spammen met E-mails, Facebook crap, Twitter zwets en 10 App-updates per dag. Dank-je-de-koekoek!

 

Wat een onzin, die facebook en twitter-crap kan je gewoon uitzetten hoor, als je daar geen zin in hebt.

 

Het staat niet eens standaard aan. Je zal toch eerst moet inloggen zelf.

 

Nieuwsbrief