Voor wie niet kan kiezen: iPhone-hoes met ingebouwd Android-toestel
Video van de Dag

Voor wie niet kan kiezen: iPhone-hoes met ingebouwd Android-toestel

dinsdag 14 maart 2017 19:51

Waarom kiezen als je ook allebei kan hebben? Het Eye iPhone-hoesje heeft een ingebouwd Android-toestel zodat je twee telefoons in één hebt.

Het Eye-hoesje voor de iPhone heeft een 5 inch full hd-amoledscherm en werkt met een onaangepaste versie van Android 7.1. Hij is draadloos op te laden en biedt plaats aan twee simkaarten. Ook kan het hoesje je iPhone-scherm spiegelen, zodat je selfies kan maken met de betere camera achterop je iPhone. En voor de iPhone 7-gebruiker heeft het hoesje ook een ingebouwde mini-jack-ingang voor koptelefoons. Het hoesje heeft ook een NFC-chip waardoor je hem kunt gebruiken voor contactloos betalen.

Via Kickstarter wordt er geld voor Eye ingezameld. Het streefbedrag van 95.000 dollar is al ruim binnen: de teller staat nu op bijna 200.000 dollar. Een Eye-hoesje zonder mobiele verbinding is verkrijgbaar vanaf 95 euro, of 129 euro voor een versie met 4G. De hoesjes worden vanaf augustus geleverd.

Kijk meer techvideo's van de dag

Floris wordt enthousiast van gadgets, films, series en games, maar als er iets slechts tussen zit begint hij al snel te brommen. Wordt daarom door collega's ook wel 'de Maarten van Rossem van de techjournalistiek' genoemd. Die geuzenaam draagt hij met trots.

Nieuwsbrief