Bose heeft nu ook een Airplay-speaker

tags:
Userpica

Als een van de laatste bekende speakermerken heeft Bose nu ook een box met Apples AirPlay uitgebracht.

De kleine Bose Soundlink Air ondersteunt Apples Airplay-protocol voor streamen van muziek van iPhone, iPad, Macs en pc's naar het speakersysteem. Andere fabrikanten van audiosystemen, zoals B&O, Pioneer en Sony, brengen al langer modellen uit met Airplay aan boord. Bose is er rijkelijk laat mee. Deze speakers werken ook zonder stekker in het stopcontact. Hiervoor is een optionele oplaadbare lithium-ion-accu te koop voor 100 euro (tijdelijk 80 euro).

De Soundlink Air heeft een analoge 3,5mm audio-ingang en een micro-usb-aansluiting. Bose levert ook een afstandsbediening mee, maar er is ook een iOS-app om hem te bedienen. Hij ondersteunt ook Bluetooth. Het vermogen heeft Bose nog niet bekendgemaakt. De Bose-speaker is een alternatief voor de vrij dure Beolit 12 van B&O, dat wel een opvallender design heeft.


Jafo, 3 jaren geleden
afbeelding van Jafo

Voor 80 of zelfs 100 euro mag je hem direct aanmij toesturen.
Jammer dat Bose zelf er toch echt 350 euro voor vraagt.

Asjemenou, 3 jaren geleden
afbeelding van Asjemenou

Beter lezen Jafo! De optionele accu kost 100 euro.

Jan Willlem, 3 jaren geleden
afbeelding van Jan Willlem

Leuk de opsomming van aansluitmogelijkheden e.d., maar het geen wat me echt interesseert is de geluidskwaliteit welke het ding levert (of niet) Maar het plastic doosje zal waarschijnlijk ook klinken als een plastic doosje..


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 185 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl