Bright Night #14: Sony tablet S, iPawn en Nikon 1

Userpica

Komende vrijdag op Bright Night pakt David weer een serie nieuwe gadgets uit. Van iOS5 en Apple tv tot een zwevende lamp. 

Onze uitpakker David heeft voor de Bright Night op vrijdag 14 oktober weer een mooie serie gadgets voor jullie verzameld. Hij vertelt eerst zijn ervaringen, daarna kun je ze zelf testen.

Bezoekers van Bright Night zijn in ieder geval de eerste in Nederland die iPawn kunnen zien. iPawn is ontwikkeld door spelletjesfabrikant Jumbo en laat je met een pion bordspellen op de iPad spelen. David demonstreert ook hoe iOS5 het mogelijk maakt om met een Apple tv oa. games van je iPad 2 of iPhone 4S direct op tv te spelen.

We hebben de Sony Tablet S met opvallende vormgeving en onder andere de mogelijkheid hem als afstandsbediening voor je tv te gebruiken. Ook laat Sony twee nieuwe 3D-brillen zien en op cameragbied hebben we de compacte Nikon 1.

Voor muziekliefhebbers twee speakers die je met je mobiele telefoon of tablet kunt gebruiken met bluetooth: The Sound Platform van Soundfreaq (is ook een dock) en de Bose Soundlink. En omdat de Dutch Design Week ook bijna begint hebben we de nieuwe floating lamp van Crealev

En trouwens, één van de gadgets hierboven geven we weg. Langskomen is genoeg om kans te maken. 

Houd updates over het programma in de gaten op bright.nl/brightnight en licht je vrienden in. Bright Night #14 is op vrijdag 14 oktober. De entree is gratis. De grote zaal in Pakhuis de Zwijger gaat om 19:30 open, het programma begint om 20:00. Hier vind je de routebeschrijving.

door Corrie Gerritsma, 12-10-2011 11:06 3 reacties, 3602 views

Carnager AmsterdamVideo.com, 3 jaren geleden
afbeelding van Carnager AmsterdamVideo.com

Jammer dat ik hier niet bij zal kunnen zijn, al andere plannen. Op de een of andere manier lijken veel evenementen vaak op dezelfde dag te vallen.. Waarom dat niet beter gespreid wordt zou nog eens een Bright artikel waardig zijn!

Corrie Gerritsma, 3 jaren geleden
afbeelding van Corrie Gerritsma

De volgende is op 16 december, dan weet je dat vast :)

Carnager AmsterdamVideo.com, 3 jaren geleden
afbeelding van Carnager AmsterdamVideo.com

Als ik mij goed herinner is dat hetzelfde weekend als het Dickens festijn.. Hoe krijgen jullie het voor elkaar! LOL!


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 3 Bright Bunch leden en 182 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl