Miniwinkel HP in tramhalte tegenover Apple Store

tags:
Userpica

HP smeekt op het Leidseplein precies tegenover de Apple Store om aandacht in een kleine pop-up-store in een tramhalte.

Het Amsterdamse Leidseplein is het toneel van de strijd tussen fabrikanten HP en Apple. Woensdag heeft HP namelijk in de tramhalte op het plein "de kleinste pop-up store van Nederland" geopend. De halte staat recht tegenover de Apple Store.

De mini-shop is gewijd aan de nieuwe HP-ultrabook Envy 14 Spectre, die in vitrines is te zien. Hij blijft een kleine week open, tot 14 augustus. HP noemt dit zelf "de eerste pop-up store die ooit in een abri is gerealiseerd". Er staan HP-experts naast om wachtenden en toeristen over de ultrabook te vertellen. Ze kunnen ook een Envy 14 Spectre winnen door de QR-code op de abri in te scannen. De tijdelijke HP Spectre Store is dagelijks van 10 tot 21 uur geopend.

De halte op het Leidseplein is een van de drukste ov-haltes van het land. Hij kijkt sinds maart uit op de eerste Apple Store in Nederland. De Envy 14 Spectre is een van de eerste laptops met een bovenkant gemaakt van het robuuste Gorilla Glass. De 14 inch ultrabook heeft een hoge schermresolutie (1600x900). Hij is op de tramhalte via een mobiel pin-apparaat te koop voor 1499 euro.


Werner, 3 jaren geleden
afbeelding van Werner

Een beetje overdone, ik herken hier geen abri in!
De metamorfose is an sich wel grappig.

Leons, 3 jaren geleden
afbeelding van Leons

Wow die lijkt wel erg op een macbook pro trouwens.

Vrijdenker, 3 jaren geleden
afbeelding van Vrijdenker

Ja zeg lijkt inderdaad op een macbook pro! Nou ja, dan kan je beter een echte apple kopen i.p.v. weer een mindere kopie.

Joey Verseput, 3 jaren geleden
afbeelding van Joey Verseput

Sneu dit. Ze open een soort winkel voor de Apple Store en vervolgens verkopen ze een bijna letterlijke kopie van de MacBook Pro.

Jorrit, 3 jaren geleden
afbeelding van Jorrit

Natuurlijk is dit vet sneu, en als Apple het als clandestiene marketing deed was het "revolutionair" en "amazing". Typerend..

Pro-user, 3 jaren geleden
afbeelding van Pro-user

Je ziet ook iedereen met een iphone filmen he..

Pro-user, 3 jaren geleden
afbeelding van Pro-user

Jorrit rot op zeg! Apple doet dit niet, want het is niet amazing..

SqueakyBeach, 3 jaren geleden


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 2 Bright Bunch leden en 41 bezoekers online.

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl