Nieuwe Samsung-telefoon met ingebouwde beamer

tags:
Userpica

Samsung breidt de smartphoneserie Galaxy uit met een model met ingebouwde beamer.

In de nieuwe Galaxy Beam zit een projector waarmee foto's en video's direct op een muur, plafond of ander glad oppervlak zijn te tonen. De minibeamer heeft een sterkte van 15 lumen en projecteert beelden met een maximale breedte van 125 cm. De smartphone beschikt over een speciale projector-app. 

De Galaxy Beam werkt nog met Android 2.3 en niet met het nieuwe Android 4.0. Hij heeft een 1 GHz processor en 8 GB intern geheugen. Samsung onthulde de telefoon tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, maar de Nederlandse afdeling kan nog niets melden over verkrijgbaarheid en de adviesprijs.  

Verder kondigde Samsung ook zijn tablet Galaxy Tab 2-series aan met niet alleen een 7 inch model maar ook een nieuwe van 10.1 inch. Die 7 inch editie had Samsung zelf onlangs al gelekt. De tablets werken met Android 4.0 en verschijnen in zowel Wifi- als 3G-versies, waarbij de 3g-editie steeds 100 euro duurder is. De 10.1 inch Tab 2 met alleen wifi kost 399 euro en de 7 inch wifi-editie kost 299 euro. Ze zijn vanaf het tweede kwartaal in Nederland te koop.


Mie Ketelkamp, 3 jaren geleden
afbeelding van Mie Ketelkamp

Niet alles wat technisch mogelijk is is een verbetering.
Een beamercyste op mn foon, onnodig en lelijk.


NB: Om te kunnen reageren dien je aangemeld en ingelogd te zijn op de Bright Bunch, het gratis lidmaatschap van Bright. Je bekijkt dan de site bovendien advertentie-vrij.

The Bright Bunch
inloggen aanmelden

Wie is nu Hier?

Er zijn momenteel 4 Bright Bunch leden en 70 bezoekers online.

Reacties

   

   

Gebouwd en onderhouden door joep-i.nl