Android-app voor Uitzending Gemist
Nieuws

Android-app voor Uitzending Gemist

dinsdag 13 december 2011 12:52

De Publieke Omroep heeft nu ook een Android-applicatie voor Uitzending Gemist uitgebracht.

Na de iOS-versie is er sinds dinsdag ook een Android-applicatie van Uitzending Gemist, waarmee programma's tot tien dagen na uitzending zijn terug te kijken. De app heeft dezelfde videokwaliteit als de Uitzending Gemist-site (1 Mb/s). De videokwaliteit is desgewenst ook in te stellen op een lagere kwaliteit: 200 of 500 kbps. 

Het aantal bezoekers vanaf Android-toestellen neemt volgens de omroepen snel toe. Ten opzichte van vorig jaar is het aantal bezoekers met een Android-toestel met 145% gestegen. 

De iPhone-app van Uitzending Gemist is sinds de lancering bijna één miljoen keer geïnstalleerd. Per maand wordt ongeveer 15% van alle Uitzending Gemist-video’s via een iPhone bekeken. In juli verscheen de iPad-app van Uitzending Gemist.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Veel meer zenders op je Android smartphone? Ga met je android telefoon naar Androidgemist.nl , download eerst de player onderaan de pagina uit de market en je hebt veel meer zenders op je mobiel. :P :D

 

Gemiste uitzendingen maar ook LIVE!! ;)

 

Idd, ik gebruik android gemist ook, gisteravond nog VI gekeken:D Ook programma's van rtl kan je daarmee bekijken... Wat en sukkels dat ze nu pas met en android app komen... Toekomst visie van een baksteen, die lui!

 

eindelijk :)

 

Er was toch al lang een app van Uitzending gemist? Die is toen gestopt..... Nu dus weer eentje, lekker busy

 

Nu nog een windows app

 

yes nice

 

Moet de titel eigenlijk niet zijn: "uitzendinggemist-app voor android" ?

 

YEUUUUUUUUHHJ !!

 

Nieuwsbrief