Bright

Colofon

Bright is vol van vernieuwing. Altijd op zoek naar het vernuft in digitale technologie. Naar de gamechangers en de eye-openers in personal tech, smart home en mobility. We gingen in 2005 van start en zijn sinds 2023 onderdeel van PXR. Voor de echte.

Bright heeft meer dan 1 miljoen volgers op social media: YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, TikTok, en Spotify.

Bright TV is het grootste tech-kanaal in Nederland met meer dan 300 duizend abonnees.

Naast dagelijks tech-nieuws op Bright.nl en tips in onze koopgids Bright Stuff praten we je bij over de trending topics in tech in de wekelijkse Bright Podcast.

Je kunt je gratis abonneren op de Bright nieuwsbrieven. Of download de Bright app voor iOS en Android. Hou onze site in de gaten voor events als de Bright E-bike Party.

Berichtgeving bij Bright is redactioneel onafhankelijk. We presenteren ook branded content. Die producties zijn betaald door partners, maar de inhoud is altijd bedacht door de redactie. Je zult branded content altijd als zodanig kunnen herkennen.

En het antwoord op de meest gestelde vraag of wij de gadgets die we testen ook allemaal mogen houden: nee, helaas, die lenen wij en sturen we achteraf netjes weer retour.

Hoofdredacteur Erwin van der Zande

Eindredacteur nieuws Tonie van Ringelestijn

Redacteur nieuws Floris Poort

Eindredacteur video Bram van Dijk

Video-editors Luuk van Mierlo, Bart Sperling

Redactie Lucas Bervoets, Eric Bouwman, Anna Gimbrere, Laura Jenny, Peter Koelewijn, David Lemereis, Rutger Middendorp, Mark Nuyens, Andrei Stiru, Dimitry Vleugel, Dwayne Vrancken, Erwin Vogelaar

Adres Joop Geesinkweg 909, 1114 AB Amsterdam

Email info@bright.nl

If it ain't bright, it ain't right!