Bright

Colofon


Bright is vol van vernieuwing. Altijd op zoek naar het vernuft in digitale technologie. Naar de gamechangers en de eye-openers in personal tech, smart home en mobility. We gingen in 2005 van start en zijn sinds 2023 onderdeel van PXR. Voor de echte.

Bright heeft meer dan 1 miljoen volgers op social media: YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, TikTok, Spotify en Discord.

Bright TV is het grootste techkanaal in Nederland met meer dan 300 duizend abonnees.

Naast dagelijks tech-nieuws op Bright.nl en tips in onze koopgids Bright Stuff berichten we over de trending topics in tech in de wekelijkse Bright Podcast.

Je kunt je spoedig weer abonneren op de Bright Nieuwsbrief. Een Bright app is bovendien in de maak. En wij beraden ons nog op nieuwe events zoals Bright Day en Bright Night.

Berichtgeving bij Bright is redactioneel onafhankelijk. We presenteren ook branded content, waarvoor is betaald door partners, maar die inhoud zul je altijd als zodanig kunnen herkennen.

En het antwoord op de meest gestelde vraag of wij de gadgets die we testen ook allemaal mogen houden: nee, helaas, die lenen wij en sturen we achteraf netjes weer retour.

Hoofdredacteur Erwin van der Zande

Eindredacteur Tonie van Ringelestijn

Video-coördinatie Bram van Dijk

Redactie Eric Bouwman, Anna Gimbrere, David Lemereis, Rutger Middendorp, Floris Poort, Bastiaan Vroegop, Erwin Vogelaar, Wolter Kok, Andrei Stiru

Video-editors Luuk van Mierlo, Bart Sperling

Adres Joop Geesinkweg 909, 1114 AB Amsterdam

Email info@bright.nl

If it ain't bright, it ain't right!