Boze reacties op internetuitzending DWDD

donderdag 14 september 2006 12:49

In Hilversum moet alles wijken voor voetbal.

Zelfs als het een potje tussen een Engelse en een Schotse club betreft. Het programma De Wereld Draait Door (DWDD) werd woensdagavond ruw onderbroken vanwege de voorbeschouwing op de wedstrijd tussen Manchester United en Celtic. Kijkers die het restant van de uitzending wilden zien, moesten naar internet. Daar was het mogelijk om de laatste twintig minuten te zien. Althans, dat was de bedoeling. Veel kijkers slaagden er niet in om de uitzending op het computerscherm te krijgen. Op de site van DWDD stroomden de reacties van boze kijkers woensdagavond binnen. 'Wat een tegenvaller, zit ik heerlijk te kijken naar Robert ten Brink met zijn verhaal over klasgenoten word ik via tv verwezen naar het net. Snel aanmelden en... kan de server niet vinden.'

Maarten is op hoofdredacteur Erwin na de meest ervaren internetjournalist in de Bright gelederen. Hij heeft voor vrijwel alle grote sites gewerkt en doet dat nog steeds trouw bij Bright. Zijn hobby's zijn slapen en chocola eten.

Reacties

DWDD is een erg leuk progamma maar voetbal trekt nou eenmaal de meeste kijkers
 
Voetbal trekt inderdaad meer kijkers. Maar dit was een voorbeschouwing. Die trok 413.000 kijkers (DWDD was goed voor 382.000 kijkers). Qua marktaandeel deed de voorbeschouwing het zelfs slechter dan DWDD (8.0 vs. 9.3). Bron: http://www.kijkonderzoek.nl/kijkcijfers/pub/kijkcijfers.php?dp-47-19903-0
 
De Wereld Draait Door draait midden in de nacht door. Ook kan je uitzendingen terug zien op uitzendinggemist.nl zo vaak je maar wilt. Volgens mij is dat met een voetbal wedstrijd niet het geval, dus vind t best logisch eigenlijk dat ze voor voetbal kiezen.
 

Vandaag reageer ik ,voor het allereerst op een TV-uitzending
Ik vond het zo beneden peil hoe deze "Hugo" op zo'n arrogante en respectloze manier, een mevrouw neerzet,( en de ruimte krijgt ook om dat te doen) die uiteenzet hoe Rauwkost eten, de afgelopen tijd haar kind heeft gebaat om gezonder te leven, minder ziek te zijn.De voedingslijn die mevrouw volgt, spreekt mij persoonlijk niet aan maar ik heb
een vriendin die deze richtlijnen volgt en die daar zeer veel baat bij heeft. Niet alles is voor iedereen goed, maar voordat mensen deze stappen zetten hebben ze meestal al heel veel geprobeerd en zich grondig verdiept in zaken voordat ze tot deze leefwijze overgaan.Natuurlijk neemt zij nu ook een besluit voor haar kind dat is je verantwoordelijkheid als ouder voor je minderjarige kinderen. ( evenals alle ouders die kinderen eten voorzetten zodat Nederland nu een groot probleem heeft omdat erg veel, veel te dikke jonge kinderen zijn)
Ongelofelijk en ongehoord wat deze vent, na ook een middagje geinformeerd en rondgebeld te hebben met mensen " die er verstand van hebben", voor verwijten durft te maken aan een mens "U moet naar een psychiater" " U bent een extremist"." U ziet er ziek uit" Ik werd hier zo ontzettend woedend over .Moet je dan die verlopen kop zien die het zegt(maar goed ook dat doet even niet ter zake)
Kunt u erniet voor zorgen dat u, zoals op de andere dagen, vergezeld blijft in uw programma door maatjes, die in staat zijn, op basis van argumenten en inhoudelijk relevante vragen een probleem of stelling te helpen verhelderen, zonder een mens die het naar voren brengt als mens de grond in te boren? Conclusies hieruit trekken doe ik als zelf wel.
Zo, dit moest me echt een keer van het hart.
Verder geniet ik van dwdd en wil dat nog lang blijven
doen
Hartelijke groet,
Liesbeth Indemans

 

Nieuwsbrief