Tips voor de meivakantie in onze Bright Kids-serie
Bright Kids
Bright Kids

Tips voor de meivakantie in onze Bright Kids-serie

vrijdag 14 april 2017 09:00

Miriam geeft tips voor de meivakantie in onze Bright Kids-videoserie op YouTube: van crazy knutselen tot toffe expo’s.

In Bright Kids belichten we prikkelende manieren om van kinderen makers te maken en ze te oriënteren op tech. We laten tevens zien hoe je dat als ouder kunt stimuleren. We geven tips voor apps, games, tools en tech. Jan schrijft artikelen en Miriam gaat in aanloop naar de meivakantie video’s maken.

De kick-off is met onderstaande eerste aflevering van Crazy Knutselen. Miriam wordt daarin bijgestaan door Astrid Poot, Brights kidsexpert, bedenker van de Klooikoffers en hoofd van de Familie van Fonk. Ze laten zien hoe je eenvoudig een betonnen paddenstoel-stoel maakt. Check hier de instructies.

Mocht het regenachtig weer zijn in de meivakantie, dan geeft Miriam de komende dagen ook tips voor toffe expo’s. Tot slot draait ze nog diverse shorts met geinige doe-tips als het tellen van Tesla’s en hoe je zelf klei maakt. Volg ons YouTube-kanaal. Alvast een fijne meivakantie. En een vrolijk Pasen!

Subscribe op het Bright YouTube-kanaal.

De bedenker en hoofdredacteur van Bright. Erwin heeft een zwak voor tech, een oog voor design en een neus voor trends. Hij woont in Amsterdam samen met vijf vrouwen: zijn vriendin, hun dochters en twee poezen.

Nieuwsbrief