Budgetmodel smart-tv van 32 inch bij Aldi
Nieuws

Budgetmodel smart-tv van 32 inch bij Aldi

zaterdag 01 september 2012 13:28

Aldi komt nu ook met een kleinere 32 inch smart tv met wifi, apps en een toetsenbordje.

Aldi-supermarkten verkopen vanaf volgende week een 32 inch 100 Hz hd-tv van fabrikant MTLogic. De tv heeft wifi en apps ingebouwd en Aldi levert een draadloos toetsenbordje mee. De tv kost 479 euro.

De Aldi-tv heeft een ingebouwde tuner voor kabel en digitale ether-tv. Het CI+-kaartslot zou volgens Aldi met de meeste Nederlandse tv-aanbieders werken. Bij MTLogic staan installatie-instructies voor Ziggo, UPC en KPN. Als apps zijn onder meer Facebook, Twitter, NOS, VI, Buienradar, IMDB, YouTube en wat games waaronder Angry Birds. Ook zit er een browser op.

Aldi introduceerde in juli al MTLogics 42 inch led-tv met passieve 3d. Deze is volgende week ook weer verkrijgbaar voor 699 euro.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Voor de prijs en mogelijkheden van het apparaat best een heel leuk ding.
LED, Wifi, smarttv en ruime afspeel mogelijkheden via USB. De Querty-AB maken hem redelijk uniek.
Een minpunt is zijn verbruik: 120 watt voor een moderne 32" led-tv kan echt niet meer.

 

ik denk dat het te maken heeft met wifi syncen etc.. Dat hij zoveel verbruikt

 

Bijna 500 voor een Aldi tv, die natuurlijk weer uitverkocht is als je in de rij staat en waar je vervolgens jaren naar moet kijken. Ieder z'n hobby

 

Ik verwacht niet dat je met een slaapzak voor de winkel moet gaan liggen ;). Voor dit geld kun je wel ook terecht bij mr philips en samsung met wellicht iets minder mogelijkheden.

 

Dit soort pauperzooi werkt alleen maar enorme bergen elektronisch afval in de hand. Niet dat duurdere merken dat niet doen, maar met dit soort prijzen en bijbehorende levensduur wordt de doorlooptijd wel heel kort. Koop gewoon iets fatsoenlijks.

 

Dan koop je toch een 32" Philips smart tv.
Oke zonder standaard wifi(wel dongle)

 

ik zie ze al voor 279€. Welliswaar enkel mkv,mp4,videots etc support + upnp + youtube over wifi, maar dat is smart genoeg.

 

Bokkiewokkie merken genoeg voor 279,00 maar dan heb je echt niet de mogelijkheden/eigenschappen van dit toestel en zeker geen 32". Anders zie ik graag een URL waar ik er een kan kopen ;)

 

Is trouwens gewoon een degelijke Samsung, geen prulmerk. Maar ja, de chip uit de raspberry Pi van 5€ kan al die smart dingen aan. Stelt niks meer voor.

 

He, jullie site kan niet eens een euroteken aan!

 

PVVer als webdesigner?

 

ik vin het vrij normale prijzen, voor dat geld heb je ook leuke merk toestellen en in winkels beding je zo een draadloos wifi bij, en dat kpn het is wel kpn digitenne, dus 480P kijken op je 1080, gelukkig zit er ook nog upc of ziggo op.

google tv van sony lijkt me veel interessanter om je geld tegen aan te gooien.

 

Ik koop nooit meer een Aldi TV. Het merk is zo onbekend dat geen afstandsbediening erop werkt. Jammer is dat.

 

Nieuwsbrief