Nieuwe tas van oude transportband
Nieuws

Nieuwe tas van oude transportband

donderdag 27 mei 2010 11:57

Kazmok maakt retro-schooltassen van industriële lopende banden. Een tas voor als het echt stevig moet.

Na jaren van transport van balen oud papier, bloemen en post, vervoeren deze industriële transportbanden nu jouw privé spulletjes. De tassenlijn van Kazmok bestaat uit een op de oude lederen schooltas gebaseerd ontwerp, gemaakt uit oude transportband. Naast dit model The Principal (199 euro) is The Tutor (189 euro) iets bescheidener van formaat. Eiegnaar Dinand Stufkens maakt ze niet aan de lopende band, maar beperkt de productie tot tien stuks per materiaal.

Zoals ze het ons in Italië leren matcht je tas bij je schoenen (dames) of riem (heren). Helaas maakt Kazmok geen schoeisel van lopende banden, maar wel accessoires als een laptopsleeve en riem die voor respectievelijk 59 en 39 euro te koop zijn.

De Bulkcarrier tas voor in een fietskrat van Dinand Stufkens, gemaakt van bysonyl, eindigde in de Amsterdam Inc Award als zevende.

Ingeborg blogt voor Bright.nl al sinds de start in oktober 2005. Haar specialiteiten zijn architectuur, stedenbouw, design en duurzaamheid.

Reacties

Nice! kan niet anders zeggen.
Doet me wel meteen aan freitag denken, maar vindt vooral het model de schooltas leuk bedacht...

Jammer dat de 'buckle' van de riemen zo saai en standaard zijn...

 

Past mooi in de recycle trend. Het model had wel wat meer vernieuwing mogen hebben. <a href=" http://www.wannekes.nl/categorie/cadeau_man_laptop_tas_heren_tassen_manc...

 

mooi ,maar erg aan de prijs gezien het materiaal wat is toegepast rond de 39.95 zou een betere prijs zijn waarom moet je altijd voor de naam betalen ?

 

de fietskrat tas is erg handig maar ook erg duur, 79,95 zou een betere prijs zijn dan 99.00

 

Nieuwsbrief