Eerste Jelly Bean-updates voor Galaxy SIII verschijnen
Nieuws

Eerste Jelly Bean-updates voor Galaxy SIII verschijnen

maandag 24 september 2012 14:22

Samsung Galaxy SIII-gebruikers kunnen gaan upgraden naar Android 4.1 Jelly Bean. Vanuit Polen lekte de nieuwe firmware-versie uit.Bezitters van de Samsung Galaxy SIII zitten met smart te wachten op de nieuwste versie van Android, Jelly Bean. Android 4.1 introduceert onder andere de nieuwe slimme assistent Google Now, een soepelere interface en nieuwe notificaties. Samsung heeft eerder echter laten weten dat de update pas in oktober uitgerold zou worden, maar een gebruiker van het XDA-Developer forum die uit Polen afkomstig lijkt te zijn, beweert dat Jelly Bean al via de Samsung Kies-software te downloaden is. Alleen via een kabeltje want over-the-air updates zijn nog niet mogelijk.

Wanneer de update officieel naar Nederland komt, is onbekend. De updates worden meestal gefaseerd per land uitgerold, zodat de servers niet overbelast raken. Maar voor wie het aandurft heeft de Poolse-gebruiker de firmware op MultiUpload geplaatst, zodat je deze (op eigen risico) kan uitproberen op je Galaxy SIII. 

Amerikaanse media kregen al te horen dat uiteindelijk de Galaxy Note, de S II, de Galaxy S Advance en nog twaalf andere toestellen de update krijgen. Het aantal is opvallend, want er zitten ook veel low-end en mid-range modellen tussen. Samsungs tablets als de Galaxy Tab 2 7.0 en 10.1, de Galaxy Tab 7.0 Plus en de recente Galaxy Note 10.1 gaan binnenkort ook over op Android 4.1.

David schrijft al sinds jaar en dag voor Bright en heeft het voorrecht de meeste gadgets te reviewen voor de enige echte Uitpakparty. Van alle gadgets houdt David het meest van robotica en hij heeft een voorliefde voor wetenschap in al zijn facetten.

Reacties

Nu de rest van de Samsung tablets nog naar ICS opwaarderen en klaar is Kees.

 

Toch wel knap hoe Samsung deze diversiteit aan telefoons en tablets update.
Sommige fabrikanten hebben al moeite om aangekochte navigatiekaarten goed te implementeren voor 1 enkel toestel.

 

Ah, de vooringenomenheid van ikkuh straalt er weer vanaf.
De haat zit diep he?!
Get. A. Life. Seriously.

 

Je zou toch denken dat ikkuh problemen heeft met apple.

 

Gisteravond on-air de update gehad. Werkt prima. Toch jammer dat Samsung niet de iconen aanpast. Bij mijn Nexus S zien de iconen er beter uit. En zijn ze makkelijk te groeperen

 

Nieuwsbrief