Facebook eindelijk met iPad-app
Nieuws

Facebook eindelijk met iPad-app

dinsdag 11 oktober 2011 13:36

Na meer dan anderhalf jaar wachten heeft Facebook zijn iPad-app gelanceerd.

Op mobieltjes staan de Facebook-apps al in de lijstjes meest gebruikte apps, maar het heeft lang geduurd totdat het grootste sociale netwerk ter wereld met een eigen iPad-versie kwam. Maandagavond is de app dan eindelijk verschenen. De app biedt volgens Facebook onder meer een verbeterde manier voor het bekijken van foto's van vrienden via de tablet.

De app heeft een opvallende linker navigatiebalk die overal in de app verschijnt als je met je linker naar links veegt. Berichten en notificaties verschijnen aan de bovenkant. Het is mogelijk direct vanaf de iPad te chatten met vrienden of games te spelen. Diverse Facebook-apps zijn ook in fullscreen te gebruiken. Filmpjes zijn in HD af te spelen, ook via Airplay op televisies. 

Tegelijkertijd heeft Facebook ook zijn iPhone-app en mobiele site m.facebook.com verbeterd. Zo is de navigatie duidelijker geworden en zijn meer games en apps toegankelijk per mobiel.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Sibds die update werkt facebook op mijn iphone niet meer. Ik krijg eindeloos een laadscherm te zien en that\'s it.

 

En waar is de timeline gebleven in de iPad app?!?

 

Ik heb het zelfde bij mij werkt de app ook niet meer

 

Heb precies het zelfde hoe downgrade ik he

 

Eerst verwijderen van iPhone App en opnieuw installeren lost het probleem op.

 

Nieuwsbrief