Geen notities maar vakantiefoto's in je Moleskine
Nieuws

Geen notities maar vakantiefoto's in je Moleskine

maandag 08 oktober 2012 16:54

Wie zijn fotoalbum ook graag een zweempje nostalgie meegeeft kan zijn geluk niet op: een Moleskine met je eigen foto's erin gedrukt. 

De tijdloze schrijfboekjes van Moleskine worden al een tijdje gemolken door varianten waar je je hobbies in kwijt kan, stedengidsen die je zelf kunt aanvullen en uiteraard grotere en kleinere varianten in bijzondere kleurstellingen. Maar wat tot op heden nog niet kon: je eigen foto's in je eigen Moleskine. Tenzij je met de Pritt stift in de weer ging. Fotoprinter Milk is de samenwerking aangegaan. Zo kun je straks je agenda verwarren met je schrijfboek én je vakantiealbum. 

Bekende eigenschappen van de Moleskine, zoals de rekker, de ronde hoekjes en het vakje achterin vind je uiteraard terug, maar er zijn ook wat innovaties. Zo kun je er voor kiezen ook een digitaal flipbook te krijgen, dat je op Facebook of Twitter kan delen. Een invite-functie zorgt ervoor dat je samen met de hele familie het kerstalbum kan vullen en de plus versie komt met een canvas hoes. 

(In de serie 'wat te doen met je Instagram-foto's' voegen we instacopy.me toe. Daar kun je je Instagram-foto's op canvas laten drukken.)

Rutger is sinds 2006 de meest noordelijke blogger van Bright. Hij schrijft graag het verhaal achter het verhaal. Hij doceert conceptontwikkeling op de Academie voor Popcultuur en werkt als freelance ideeënman en verhalenmaker.

Nieuwsbrief