Google komt met cadeaubonnen voor Play Store
Nieuws

Google komt met cadeaubonnen voor Play Store

vrijdag 17 augustus 2012 14:08

Heel goed nieuws voor mensen zonder creditcard die maar geen betaalde Android-apps konden downloaden.

Wie de afgelopen jaren een Android-app wilde kopen, kwam nogal eens van een koude kermis thuis. Apps in de Google’s Play Store betaal je uit je Google Wallet, die alleen te koppelen is aan een creditcard. Apple heeft dat slimmer bekeken: al jaren verkopen veel winkels iTunes giftcards, zodat ook iPhone bezitters zonder creditcard aankopen kunnen doen.

Erg goed nieuws dus dat Google binnenkort ook met dergelijke giftcards voor de Play Store komt. De site Android Police ontdekte in de nieuwste versie van de Play Store een ‘wissel giftcard in’ knop. Nog concreter bewijs zijn de foto’s die Android Central publiceerde. Te zien zijn Google Play Store cadeaubonnen ter waarde van 10 en 25 dollar. Onderop de verpakking staat dat je het tegoed naast apps ook kunt besteden aan muziek, films, boeken en meer.

De gift cards komen als geroepen, zeker met het oog op de Google Nexus 7. Google maakt er geen geheim van dat die tablet bedoeld is als verkoopplatform voor alle media in vooral de Amerikaanse Play Store. Of en wanneer de kaarten in Nederland verkrijgbaar zullen zijn, is niet bekend. Ons kan het niet snel genoeg gebeuren. Met de Nederlandse lancering van de Nexus 7 misschien?

Floris wordt enthousiast van gadgets, films, series en games, maar als er iets slechts tussen zit begint hij al snel te brommen. Wordt daarom door collega's ook wel 'de Maarten van Rossem van de techjournalistiek' genoemd. Die geuzenaam draagt hij met trots.

Reacties

Google loopt wel erg achter met haar software en gadgets tenopzichte apple...
Hopelijk maken ze de gat wel kleiner en concentreren ze beter op devices en software bediening...

 

Fijn dat ze er nu eindelijk komen, kan niet wachten!
Binnenkort te bestellen op www.playcardgiftcodes.nl
Nu maar hopen dat de USA kaarten ook op een NL account werken of het makkelijk is een nieuw USA account aan te maken.

 

Dag Max,

Op <a href='http://igiftcards.nl/google-play/' title='google play gift card kopen' rel='external'>igiftcards.nl/google-play/</a> vind je ook goedkope google codes

 

Nieuwsbrief